Human_Waste Публикувано Януари 22, 2009 Публикувано Януари 22, 2009 Този раздел с кавъри хич не го бях забелязал The Bleeding го записвахме 2007а, по принцип има и вокали ама не са смесени, то и това не е обработвано, както си записах китарите и така остаана. Дълга история защо досега не е направен микса .. Има и 7 наши песни и те така си седят... Барабаните са правени на Reason The Bleeding Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Добре изсвирено, макар и доста сурово като звук... Браво! Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 мммммм.... гледай кой се появи тука Наистина звука не е кой знае какво,но пък свиренето си го бива.Голямо съвпадение стана,защото мислех да правя и аз едно записче Цитирай
Human_Waste Отговорено Януари 23, 2009 Автор Отговорено Януари 23, 2009 Я тъй тъй трябва да ги обработвам тия песни, ще се радвам ако някой ми даде съвет, базирайки се на този запис, кое тряя се пипне и оправя. Ако има желаещи де Цитирай
DarkLord Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 (Редактирано) Добро е,ама ако имаше и вокал тука напрао ! КЪРТИ !!!! Редактирано Януари 24, 2009 от DarkLord Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 (Редактирано) Аз бих сложил щипка гейн и бих усилил маааалко басите, 5% и високите с 10тина. Имай в предвид, че не разбирам от тон-режисура, но от записите които аз си правя изождам. Все пак пробвай, белким стане по-добре. Иначе за песента 8/10 - за изпълнението 10/10 Кийп он съпортинг дет метъл. Редактирано Февруари 15, 2009 от X_eNeMy Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 The Bleeding е ебати желязната класика. Но си трябва вокал да разкаже историята за зомбито, което обикаля и коли гражданите с нож. Цитирай
Recommended Posts