isv Публикувано Януари 20, 2009 Публикувано Януари 20, 2009 Здравейте ! Попаднаха ми въпросните тонколони , но неработещи ,с издъхнали говорители . Искам да ги сменя(говорителите) , но не мога да разбера какви са им импедансите и мощностите, защото по тях има само цифрени означения , които не сами ясни: Бас 21503 Среди 20470 Р.О 08662 Високи 44055 Предполагам ,че това са кодове, показващи това, което ми трябва. Другото е , че колоните са в "насипно състояние" , т.е говорителите са разкачени и извадени и повечето кондензатори от филтрите липсват, т.е ще трябва да се правят и филтри , но не съм наясно с изчисляването .Ако някой има желание , моля да обясни и сподели или да даде линк към подобна тема. Цитирай
capri Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Това би трябвало да са серийните номера на говорителите, тъй като този моел не се произвежда вече доколкото знам, можеш да пишеш директно на www.jamo.com или на представителите им за бг (info@kkelectronics.com) да изпратиш кодовете и те ще ти кажат кои са точните говорители. А може и просто да ги замениш с други говорители все пак това се хи-фи колонки, нищо по специално Цитирай
Telerig Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Това би трябвало да са серийните номера на говорителите, тъй като този моел не се произвежда вече доколкото знам, можеш да пишеш директно на www.jamo.com или на представителите им за бг (info@kkelectronics.com) да изпратиш кодовете и те ще ти кажат кои са точните говорители. А може и просто да ги замениш с други говорители все пак това се хи-фи колонки, нищо по специално Все пак те съветвам да се опиташ да си ги възстановиш в оригиналния вид - аз имам джамо и съм фен на марката - убийствени са в комбинация с правилната периферия към тях! Цитирай
Recommended Posts