Jump to content
Българският форум за музиканти

Песничка


Recommended Posts

Здравейте!Току що се регистрирах в този сайт.Отдавна чета теми в него,но все не се регистритам!С моя приятел скоро записахме една авторска песен и исках да я чуете и да ми кажете какво мислите. Ето и линка към нея : http://www.vbox7.com/play:e82f0945 . Ще съм ви много благодарна,ако дадете мнението си! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Типично парче за този жанр. Женската партия е с приятна мелодия. Речитатива е ТИПИЧЕН.

 

Лошото в тези парчета (в този стил) е, че много шаблонно вървят. Отзад инструменталната част е само един единствен мотив което за мен е СКУЧНО.

 

(да не бъда разбран погешно. Не става въпрос само за това парче а за повечето подобни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има да се работи по саунда, като за първи опит не е зле. Също е добре малко да поизчистите акцента, не че е лош (той и моя е такъв), просто на български рапът с такъв акцент... Някак на мен не ми звучи - вярно че зад океана използват много различен жаргон, но просто техния звучи различно... Знам ли.

 

Ииии текста не е лош ама тук таме като се римува някоя дума със самата себе си ми идва в повече :icon_shithappens: Това го позволявам само на Public Enemy и още една-две групи :greenangel:

 

Не ме разбирайте криво, парчето не е зле, а вие тепърва ще се учите, пък и ми хареса, че не се пее за коли/жени/къв съм гъзар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лошо... :greenball:

 

Веднага прави впечатление проблема с произнасянето на "р", но това в никакъв случай не е задължително да се разглежда като проблем и недостатък. Напротив! Дори си мисля, че нещо такова в днешно време е полезно и със сигурност помага при разпознаването сред множеството изпълнители...

 

Сега се сещам, че един от нашумелите не отдавна изпълнители в този стил - Конса, беше казал "Аз печеля от това, че не казвам "Р"... :greenangel:

Както и да е!

Хареса ми! Женската част е наистина приятна! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно.Интересно.Музиката с хитър петър ли е рпавена или ръчно?Защото си спомням че имаше дна програма с пдобен интефейс на композиторите на gsm-и моторола,където редиш готови семпли.Ако не е правено с подобно нещо , браво.Ако е, пак браво.Адекватно направено.Доста работа в дикцията.Рапърът има говорен дефект и може да се коригира./френското р/.А между другото не разбирам момичето какво пее точно и на какъв език.Трябва да се обърне внимание на дикцията наиситна.Иначе си звучи песничката.Успех ви желая.И напред!!! :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.