Bad_Gril&I.N.J Публикувано Януари 20, 2009 Публикувано Януари 20, 2009 Здравейте!Току що се регистрирах в този сайт.Отдавна чета теми в него,но все не се регистритам!С моя приятел скоро записахме една авторска песен и исках да я чуете и да ми кажете какво мислите. Ето и линка към нея : http://www.vbox7.com/play:e82f0945 . Ще съм ви много благодарна,ако дадете мнението си! Цитирай
kalinpetkov Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Типично парче за този жанр. Женската партия е с приятна мелодия. Речитатива е ТИПИЧЕН. Лошото в тези парчета (в този стил) е, че много шаблонно вървят. Отзад инструменталната част е само един единствен мотив което за мен е СКУЧНО. (да не бъда разбран погешно. Не става въпрос само за това парче а за повечето подобни. Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Има да се работи по саунда, като за първи опит не е зле. Също е добре малко да поизчистите акцента, не че е лош (той и моя е такъв), просто на български рапът с такъв акцент... Някак на мен не ми звучи - вярно че зад океана използват много различен жаргон, но просто техния звучи различно... Знам ли. Ииии текста не е лош ама тук таме като се римува някоя дума със самата себе си ми идва в повече Това го позволявам само на Public Enemy и още една-две групи Не ме разбирайте криво, парчето не е зле, а вие тепърва ще се учите, пък и ми хареса, че не се пее за коли/жени/къв съм гъзар. Цитирай
savov Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Не е лошо... Веднага прави впечатление проблема с произнасянето на "р", но това в никакъв случай не е задължително да се разглежда като проблем и недостатък. Напротив! Дори си мисля, че нещо такова в днешно време е полезно и със сигурност помага при разпознаването сред множеството изпълнители... Сега се сещам, че един от нашумелите не отдавна изпълнители в този стил - Конса, беше казал "Аз печеля от това, че не казвам "Р"... Както и да е! Хареса ми! Женската част е наистина приятна! Цитирай
salt Отговорено Януари 24, 2009 Отговорено Януари 24, 2009 Интересно.Интересно.Музиката с хитър петър ли е рпавена или ръчно?Защото си спомням че имаше дна програма с пдобен интефейс на композиторите на gsm-и моторола,където редиш готови семпли.Ако не е правено с подобно нещо , браво.Ако е, пак браво.Адекватно направено.Доста работа в дикцията.Рапърът има говорен дефект и може да се коригира./френското р/.А между другото не разбирам момичето какво пее точно и на какъв език.Трябва да се обърне внимание на дикцията наиситна.Иначе си звучи песничката.Успех ви желая.И напред!!! Цитирай
Recommended Posts