Polyphone Публикувано Януари 20, 2009 Публикувано Януари 20, 2009 Пробвах на майтап да хармонизирам на Боб Дилън една популярна песничка и ето какво се получи на 6 гласа - http://www.esnips.com/doc/3e6927a5-4f5a-4f...e349533f5/dylan Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Много хубаво е станало! И ме развесели! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Много готино!!! (Явно си подкарал новата карта. ) Аз тъкмо се подготвих за тъпа песен (щото Боб Дилън нещо... не го кльопам.) А то - супер! Айде - цялата така! П.П. И стереото си го докарал като от онова време... Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 20, 2009 Автор Отговорено Януари 20, 2009 (Редактирано) Много хубаво е станало! И ме развесели! Ехей, радвам се! :-) Сега си давам сметка, че първата част е малко в стил Всенощное бдение на Рахманинов. Малко чърч саунд! Редактирано Януари 20, 2009 от Polyphone Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 20, 2009 Автор Отговорено Януари 20, 2009 Много готино!!!(Явно си подкарал новата карта. ) Аз тъкмо се подготвих за тъпа песен (щото Боб Дилън нещо... не го кльопам.) А то - супер! Айде - цялата така! П.П. И стереото си го докарал като от онова време... Мерси мерси! Все още съм със старата пръчка звукова карта, но вече си имам предусилвателче И аз мноого не го понасям Боб Дилън, но странно защо негови песни в изпълнение на други групи звучат прилично Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 ...И аз мноого не го понасям Боб Дилън, но странно защо негови песни в изпълнение на други групи звучат прилично Е ти напълно се вписваш в дефиницията за друга ГРУПА... Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 21, 2009 Автор Отговорено Януари 21, 2009 (Редактирано) ...И аз мноого не го понасям Боб Дилън, но странно защо негови песни в изпълнение на други групи звучат прилично Е ти напълно се вписваш в дефиницията за друга ГРУПА... Лелееей, засрами ме, бре ! Майтап, майтап, ама бая стари групи прокопсаха покрай песни на Боб Дилън - Бърдс, Холис, Том Пети ... Па, рекох и аз да пробвам ! Хем съм стар, хем се правя на група Редактирано Януари 21, 2009 от Polyphone Цитирай
Recommended Posts