ikoo Публикувано Януари 19, 2009 Публикувано Януари 19, 2009 http://www.mp3.bg/video.php?id=2945 Кажете как ви се струва звука? Много ще ми е полезно колеги да кажат какво мислят- лично аз съм си работил по него, както и по видеото де...не е мастерирано в USA :-) За мен е по важно аз да видя какво мога да направя в мизерните условия които имам ( имам предвид не мога да си позволя хардуер за много милиони ). Записвано с М АУДИО МИКРОФОН Луна и traveller на MOTU. Цитирай
kvelikov Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Питаш за звука: Чист и стегнат, ако това си търсил - успял си. Просто песента е меко казано наивна, ако това си търсил - успял си. А клипът лъха на 80-те и ранния Дейвид Б., ако това си търсил - успял си. Абе с две думи - успял си ....;--------) Цитирай
strange fruit Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 ами на мен колоните ми са ужасни-и басите се подозират-но,като цяло звучи прилично.Момчето в клипа има много уеив вид Цитирай
Hatered Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Звученето е добре, ама за мен текста е 66% от една песен и ..... Цитирай
6taigata Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 (Редактирано) Звученето е добре, ама за мен текста е 66% от една песен и ..... що ве , екстра е текста, аз мисля да си го татуирам на гърба иначе определено технически изпълнението е убер прилично, на фона на идеята и заряда, които носят групата.Да не говорим, че са родени актриси мацките - биха изиграли добра масовка за филм сниман около болонския лес на твое място бих спонсорирал някой дом за сираци иначе пак казвам много е прили4но като изпълнение Редактирано Февруари 15, 2009 от 6taigata Цитирай
ikoo Отговорено Март 17, 2009 Автор Отговорено Март 17, 2009 Звученето е добре, ама за мен текста е 66% от една песен и ..... Казвай коя е песента, че аз нямам идея да не се излагаме докато е време! хихихихи :-) Текста в БГ вариант ми е даден от друг човек, но сега се сещам, че може да е пооткраднат! :-) дай песента да видя - много се надявам това да не е така и затова искам да проверя! Ние и без това го променихме така че нямам притеснения но искамд а си видя за себе си кой какво е правил? Цитирай
yakiya Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Модата в дрехите и музиката се повтарят по мое наблюдение през 30 години.Та ако стилово е откъм '86 както казва колегата,по-добре задръж нещата до 2016-та . Да ги ударш от един път конкурентите. Цитирай
vanboy Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Да не би да са забравили да превключат камерата от NTSC на PAL?...шегувам се,де. ...Клипчето е интересно,песничката също,звука е приличен...не,че разбирам много от тези стилове,ама..аз да си кажа. Редактирано Април 8, 2009 от vanboy Цитирай
Recommended Posts