Yves Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 На 212R говорителите са Celestion... не разбирам от такова, но да вметна, че марката е на лице. Иначе и на мен не ми звучи добре самото комбо. Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 (Редактирано) Celestion, но какви и дали всички селешъни са добри примерно за метъл, че като има какъвто и да е селешън в кубето да е ок драйва?А иначе съм оглеждал 212 и беше с фендер спешъл 12" а какво пише тук.... http://www.fender.com/products//search.php?partno=2316500010 Редактирано Януари 21, 2009 от liquid_death Цитирай
sasog Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 ^Да, но въпреки че това е вярно, в същия този сайт пише и че усилвателя е great-sounding.А драйв канала на Фронтмените на Фендър си е гаден. Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 ^Ами не казвам ли и аз това! Цитирай
sosomet123 Отговорено Януари 21, 2009 Автор Отговорено Януари 21, 2009 (Редактирано) хубаво разбрахме , че моят FM210R не е цветущ, но защо http://guitars.musiciansfriend.com/product...ombo?sku=480676 звучи по добре от него като по всичко личи че трябва да е обратното Редактирано Януари 21, 2009 от sosomet123 Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Какво означава по-добре?Ако имаш предвид с по-малко високи, то е вероятно заради говорителите.Фендер спешъла са с доста високи и на мен не ми допадат хич.Пробвай да боднеш дс-а в драйв канала, като пота ти за драйв е намален почти до край и ще откриеш разликата....това пъ идва от преампите....на клийн канала фендера звучи доста хай-фи.И като събереш тези 2 причини и опала! А и не винаги по-голям амп значи по-добър. Цитирай
slider Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Значи, слушай са ква е постата с ds1 пичага. И аз имам такъв и в къщи си свиря в едно 15 v behringer gm 108 нищо особено. Взех ефекта от райзинг и в началото също ми не ми звучеше. Та смених батерията и си го разджитках супер много в една репетиционна и после като се върнах в нас вс си беше наред, вадеше супер звук. А иначе тва , че звучи на по хубави усилватели по добре, тва е ясно (все пак кубето ти не е 100v). Според мене проблема е, че или не е разработен или няма батерия(адаптор) или кабела ти е преебан Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Ох..... транзисторните ефекти не се разработват!!!Няма такова нещо! Цитирай
Recommended Posts