JoBGood Публикувано Септември 16, 2005 Публикувано Септември 16, 2005 (Редактирано) Някой може ли да даде идея откъде в БГ може да се закупи 12-струнна акустична китара на разумна цена, не държа да е вносна задължително . Редактирано Септември 16, 2005 от JoBGood Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 от музикалните магазини Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 абе ако говориш за това което се сещам - в Ямахата на петте кюшета има 1 такава!китарата е акостична, и не е с 2 грифа а с 12 струни !!има един концерт в МТВ Ънплугд Стиви Рей Воун Свири с такава!оба4е цената незнам каква е Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 ми не само в динакорд - общо взето в повечето магазини има - xxxx, малкия цум и т.н. Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 в "Малкия ЦУМ",има голям избор и са на добри цени! Цитирай
bulby Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Мда, и аз видях една 12-струнна в малкия ЦУМ и на външен вид е доста хубава, но е Stagg и не знам дали струва... Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 абе ако говориш за това което се сещам - в Ямахата на петте кюшета има 1 такава!китарата е акостична, и не е с 2 грифа а с 12 струни !!има един концерт в МТВ Ънплугд Стиви Рей Воун Свири с такава!оба4е цената незнам каква е 1000 гроша! Цитирай
killer Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Вчера бях в един магазин в уличката отстрани на консерваторията да купувам китара за сестра ми. ВНИМАНИЕ там има 2 музикални магазина един до друг, трябва ти този в който е пълно с рояли и пиана (мисля че се казва Камертон но не съм сигурен) Там китарите са предимно Стагг, и има една 12 струнна за 330 лв ако не се лъжа или беше 230 .... съжалявам не се сещам точната цена някъде в тези рамки е, не по скъпо или евтино. Желая ти успех!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
Recommended Posts