Black Bird Публикувано Ноември 24, 2004 Публикувано Ноември 24, 2004 http://www.cmusicforum.com/dimitar/Adventu...a_2000_Demo.mp3 Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 уауууууууууу и композиция и изпълнение. не ме разбирай погрешно ако много критично погледна на места не ми харесват барабаните и клавирите като sound иначе останах без дъх ама направо Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 4, 2004 Автор Отговорено Декември 4, 2004 уауууууууууу и композиция и изпълнение. не ме разбирай погрешно ако много критично погледна на места не ми харесват барабаните и клавирите като sound иначе останах без дъх ама направо Мерси! Това беше първия инструментал в живота ми... Дотогава не съм и мислел да свиря инструментали Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Пак седнах да го прослушам че много ми хареса та се почудих как си постигнал тоя звук ала Вай. не е тука темата ама специално за тва парче ме интересува с кво е свирено :guitar: Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 опа да не е тва дето ти е на сайта китарката Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 Да. Китарата си е същата но Ефекта е KORG AX1000G. който отдавна продадох. Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Т'ва си го изкарал от тоя стар корг ама тва сериозно ли . ама директно ли е line in или през кубе и микрофон, защото тая бленда която чух ако е правена със симулация значи тва е е,ати симулацията. тва направо не мога да го повярвам че с тоя корг силно си се доближил до техниката му на тоя пич дето струва ......... Макар че като се замисля аз със какъвто и процесор да работя с моя squire няма да стане. а сега с какво си и аз имах корг преди ама ax100. той е по-нов ама за сметка на интел шифтер нямаше компресор. сега съм с gnx3 и нещата са по-различни макар че пак има какво да се иска. всъщност ако още работиш с процесори да те запитам при правене на бленда като гониш звук на някого какъв ти е подхода. аз например гледам какво използва и после намирам симулации на това което имам, което нямам търся заместител с др ефект Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Колко време си свирил до тогава? Много ОФ!топик стана ама се си мисля че сам некадърен и за 3 години нищо не съм свършил Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 вярно че не е по темата ама ако питаш мен от 3 години на ел китарка и все на процесори иначе преди тва на класическа, тя ми даде бая основа да ти кажа. лошото е че напоследък съм позарязал упражненията и съм се насочил и към др инструменти и китарата назадва което не е на добре. абе с няколко думи казано: всичко сам си правя докато се получи крайния продукт. Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Хехе респект. Сори просто питах другия господин в темата Сеньор Налбантов? Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 стар КОРГ Но як саунда му е по добър от на ах100 Сега може да видиш в сайта ми с вки ефекти свиря АМТ Електроникс Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 тогава 9 години май съм свирил Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 3 години са малко и много! не се притеснявай!! и пускайте песни да чуваме няма срамно и страшно така ще мога да помагам с туй онуй!!! :read: Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Ами аз имам записчета при домашни условия с непроф. микрофон направо в компа и необработени щото така и не мога да разуча SoundForgeto. Освен това са и "импровизации" и изобщо... абе ко да ти кажа... Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 Нема страшно поствай спокойно така може да ти се дават съвети за грешки и да те насочи човек! Цитирай
Recommended Posts