SlipFly Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Thank you но като чух от теб че има такав пресет се поразрових и го намерих.. не моежех да чакам много много разбираш ме Thank you че ме светна за Classic Nylon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FeramonD Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Моля, радвам се че помогнах! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 Има и друг гъзарски вариант, с който със сигурност ще се получи гот - взимаш си един миди конвертор за китара за 200 лв., набичваш го в компа и си пускаш Kontakt 2 с акустичните китари на Native Instruments. Вервай ми - 'ного са дОбри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 конвертор за 200 кентавъра, откъде, а цифров адаптер, тва сериозно ли, взимам си утре само кажи окъде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Септември 20, 2005 Автор Share Отговорено Септември 20, 2005 За 200 лева ще си взема нова класическа китара с готин микрофон за запис и няма да се главоболя със семплери Бихте ли ми пратили този пресет "Classic Nylon" за Гитар Риг на този е-майл: vladdich@abv.bg Мерси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Септември 21, 2005 Share Отговорено Септември 21, 2005 абе ше си вземеш ти, ама с конвертор е много яко, всичко можеш да свириш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Септември 24, 2005 Автор Share Отговорено Септември 24, 2005 FeramonD, благодаря за пресета. Як е, има и други интересни неща в него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts