emo_tion1 Публикувано Януари 16, 2009 Публикувано Януари 16, 2009 Получи се някаква смесица от много стилове без да съм го планирал така. Не е много комерс,но ето линка все пак... http://www.muziboo.com/emo_tion1/music/changes Цитирай
ultramega Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 не е зле Интересно съчетание на стилове. Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 Свежо!Хареса ми,въпреки че не слушам такива стилове много.Има сексуален подтекст-отначало бавно,после се забързва.За пълна визуализация трябваше и един дисторшън накрая.Пианото симулация ли е или...изобщо какъв е чейна,добре е да се споделят малко тайни. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 18, 2009 Автор Отговорено Януари 18, 2009 Ами...няма никакви тайни! Всичко го записах на на моя клавир и от там в line in с една безплатна програмка Audacity се казва го записах, вдигнах му малко басите и понеже знам,че мастеринг не се прави на слушалки си го оставих както си е...и.Па това е май Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 (Редактирано) Много свежарско! Обичам такива неща. Искаш ли да ми го изпратиш ма уейвфайл да го поразваля с една китара? Ако си навит ще ти пратя скайп на Л.С. или ти ще ми пратиш. Редактирано Януари 19, 2009 от yotzzo Цитирай
emo_tion1 Отговорено Януари 19, 2009 Автор Отговорено Януари 19, 2009 Мерси за коментарите...Скайпа ми е emo_tion1.Интересно ще ми е да чуя как ще звучи и с китара :lol: Цитирай
Recommended Posts