I`m a believer Публикувано Септември 15, 2005 Публикувано Септември 15, 2005 Що така става, че всички тук (а и не само тук) сме големи разбирачи и много можем и знаем ,и сме композитори, и инструменталисти, и певци , а се броят на пръстите на еднорък, хората дето могат да се издържат от музика, ако не е чалга(с извинения ПОП-ФОЛК)на всякъде млади таланти, ама ако не си при митьо пайнера ще си кесиш с уредбата в къщи, или с много връзки ще духнеш на някой собственик на кабелерка да ти пусне веднъж некое ниско-платено клипче и тва е то. Истината е, че хората в пайнер си докарват добри пари а секви денс, поп, рок и метъл звезди ходят да работят по строежи и кафета да си докарат некой лев да преживеят. Казвайте къв е проблема, а ако има някой, дето не е съгласен с мен да сподели. Успех на всички! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 проблема е в ниската обща култура на българина, и особено музикалната. тони дачева взима 1400лв за 6 парчета - щото има търсене. тук пошлата музика е на почит. абе кво да говорим. знаеш отговора много добре. Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Една безкрайна тема (просто защото простотията е безкрайна), говорено адски много по нея... а категоричен отговор няма... Май най-логичното обяснение е в това, че бизнесмени въртат чалгата. Т.е. чалгата е Бизнес! Инвестирано е много и се изкарва много. Логично, не мислиш ли? Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Наричй ги както искаш, името не е от значение... факт е, че играят сериозни пари. И за това сме на това дередже... На мода в музиката, както и във всички останали сфери на живота е лесно смилаемото, не изискващо мислене за да стигнеш до същността му, като най-често същността изобщо липсва. Банални филми, банална музика... по този начин достига (и се възприема) до най-голяма аудитория и носи много пари! Цитирай
Katsko Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 що ми се караш бе?аз съм съг;асен с тебе Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Съжалявам, не се карам на теб. Ядосвам се на реалността Цитирай
bulby Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Търсенето се определя от предлагането. За сегашното дередже са си виновни само музикантите и музикалните компании. С изключение на ФСБ не мога да се сетя за нито една българска рок банда, която да е предлагала продукция на ниво. Ако имат силни парчета - нямат никакъв имидж и обратното. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 (Редактирано) Търсенето се определя от предлагането. За сегашното дередже са си виновни само музикантите и музикалните компании. С изключение на ФСБ не мога да се сетя за нито една българска рок банда, която да е предлагала продукция на ниво. Ако имат силни парчета - нямат никакъв имидж и обратното. дааа даааа и елвис е жив с две думи - наложена селянизация Редактирано Септември 15, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Katsko Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 С изключение на ФСБ не мога да се сетя за нито една българска рок банда, която да е предлагала продукция на ниво. ера,ер малък,контрол,бтр,да изброявам ли още?ае споко с изказванията... Цитирай
bulby Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Какво им е оригиналното на тези групи ? Ще ме извиняваш, ама групи, които в средата на 90те ми свирят музика от края на 70те/началото на 80те (типичен пример - БТР) не бих ги приел за нещо особено. Да могат да имат по някое друго наистина готино парче, но - това е. Хайде със здраве, каквито и да са причините за сегашното дередже с приказки нищо няма да постигнем... Цитирай
Katsko Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 еми кат те гледам как разсъждаваш-ти със сигурност няма да постигнеш нищо :wall: Цитирай
I`m a believer Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 Ще ме извиняваш, ама групи, които в средата на 90те ми свирят музика от края на 70те/началото на 80те (типичен пример - БТР) Не мога да се съглася с теб БТР може да са сякви, но няма кой да ме убеди 4е албумът БТР 97 не беше превъзходен и без клипове като изключим 'елмаз и стъкло', който не е струвал повече от 10лв днешни пари, направиха абсолютно всяка песен хит. по въпроса от коя ера на музиката , която правят при положение, че се слуша, нямаме право да оценяваме музиката като престаряла и тн, а и не е това не е проблема- идеален пример: Веселин Маринов- прекрасен глас, който пее за бабички, но това не значи че не се продава Цитирай
I`m a believer Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 Мисълта ми е че се продава и като му мина покрай къщата и си казвам'това е къщата на Веселин Маринов-той изкарва пари от музика и живее много по добре от повечето българи!' та той е талантлив, работи и изкарва пари, а повечето 'музиканти' на по15-25 години, които се смятат за големи таланти, но никой не ги разбира и не им дава шанс и всичко е с връзки( не че оспорвам последното), вместо да се понапънат да направят некой друг запис и да пообикалят малко насам натам, седят пушат , дрогират се, повръщат пяни и заспиват по купонии си хабят таланта и младостта в губене на времето. Това не смятате ли че е една от причините да няма друга музика освен 'чалга' и 'връзкарска'( покрай ММ и камен во)? Цитирай
Recommended Posts