kvelikov Публикувано Януари 16, 2009 Публикувано Януари 16, 2009 Hello! За тези, които помнят старата варненска група Жен Шен ( отпреди 15-тина години...), имам удоволствието да съобщя, че започнах да презаписвам парчетата наново. Разбира се, говорим за демо и за по-различни аранжименти...Важното е да става FUN... Първото парче е " В плен на ноща", наречено тук " Taken ". http://www.4shared.com/file/80947724/fd53e66f/Taken.html Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Еиий, невероятно! Пусни текста и акордите на това парче, искам да го разуча и да го изпълня пред едни мои приятели. (Ш'се шашнат!) Цитирай
kvelikov Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 Ами, радвам се, че не я харесвам само аз...;--) В оригинал текстът е на Чавдар Манолчев, а музиката си я делим. В този вариант добавих втория куплет и пипнах аранжимента. Куплетът е в Am, а припевът е F-Am....Проста работа.....:--) Taken (В плен на ноща) 1. В плен съм на ноща в тъмна стая без прозорци. В мрак е обграден света около мен. Черно наметало, плащ свещен. Омразата изпепелява идващия ден. Припев: В плен съм на ноща...x2 Ловко улови ме тя в своята мрежа. В плен съм на ноща...x2 Не ще видя вече светлина, трябва да умра... 2. В плен съм на ноща и не зная и не мога. Всичко, във което вярвам е далече от мен. Искам да избягам, но потъвам пак във злоба. Пратеник на моите мисли ме взима във плен... Цитирай
ultramega Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) уоу , ти си от Жен шен ... Навремето бях на ваш концерт в Бмф(или Дмф незнам как е точно) Що не пуснеш оригиналите... ? По интересно ще е. Редактирано Януари 16, 2009 от ultramega Цитирай
kvelikov Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 Ха-ха..малък е светът... Ами малко ми е неудобно това с оригиналите...Тогава си мислехме, че можем да свирим...;--) Не че парчето от линка е връх на сладоледа, но по-интересно е да раздвижа гънките за нещо по-различно... А и ги нямам на mp3...Срамота...;-----) Ако знаеш къде ме върна с този концерт в ДНФ... Цитирай
ultramega Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 хаха , хубави времена бяха Концерта ми хареса ,... По него врме дори и на мен ми минаваше през ума че мога да просвиря Цитирай
kvelikov Отговорено Януари 17, 2009 Автор Отговорено Януари 17, 2009 По това време бях в театралния си период и правихме концептуални концерти в три действия, декори и прочее измишльотини...Вярвахме си...А сега просто се забавлявам и експериментирам. Радвам се, че някой още помни онези времена...;---) Цитирай
kvelikov Отговорено Януари 25, 2009 Автор Отговорено Януари 25, 2009 Излагация...Пак съм написал НОЩА вместо НОЩТА... Цитирай
ralph_m Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Що стана бре. Ще има ли още. Убих се да чакам. Цитирай
kvelikov Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 Охо... Има почти цял албум... Ето "черновата"... http://www.bg-sonic.com/members.php?id=520 Цитирай
GarF Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Поздравления за ремикса! Прекрасен е Тук е момента да се похваля, че имам оригиналите, но са на касетки. Компилация Underground city, ако някой се интересува(понеже видях, че стана въпрос за тях по-горе). Също ми заръчаха да предам поздрави на автора от човека, който ме снабди с касетките - Иван Терзиев от несъществуващия вече магазин Десперадо. Успехи от мен! И продължавай във все същия авантгарден дух. Цитирай
kvelikov Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 Хей, ти стопли един 15-годишен рецептор...:--) Thanks за добрите думи! И за поздравите - да ги върнеш х2 ... Занимавам се и се забавлявам в свободното време... Със Серго решихме да направим най-различни варианти на "Wake up" и ще го докараме до цял албум...Останаха още 3-4 парчета...Линкът с черновите е по-нагоре... Успехи! Цитирай
Театрален Период Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 Хей, ти стопли един 15-годишен рецептор...:--) Супер за рецептора! Качи и снимки! Може да се видя на някой концерт Цитирай
ifrankyman Отговорено Февруари 26, 2013 Отговорено Февруари 26, 2013 (Редактирано) Поздравления за ремикса! Прекрасен е Тук е момента да се похваля, че имам оригиналите, но са на касетки. Компилация Underground city, ако някой се интересува(понеже видях, че стана въпрос за тях по-горе). Също ми заръчаха да предам поздрави на автора от човека, който ме снабди с касетките - Иван Терзиев от несъществуващия вече магазин Десперадо. Успехи от мен! И продължавай във все същия авантгарден дух. GarF, може ли да качиш компилацията "Underground city". Благодаря! Редактирано Февруари 26, 2013 от ifrankyman Цитирай
OlolO Отговорено Април 4, 2014 Отговорено Април 4, 2014 Привет! Реших да повдигна тази тема, защото изрових една видео касета със записи от онова време. Преди 20 години, ехааа! Концерт в лятно кино Тракия - Септември 1994 https://www.youtube.com/watch?v=dAoy4UHYUfE Този концерт не го помня къде беше - Зимата 1995 https://www.youtube.com/watch?v=PRTiwLZVO0o Това е концерта в ДНФ - Лятото на 1995 https://www.youtube.com/watch?v=I_qUE_uuhUo Хаха, хубави времена бяха! Това е всичко от мен. Приятно гледане! Цитирай
Recommended Posts