peshoy2k Публикувано Септември 15, 2005 Публикувано Септември 15, 2005 (Редактирано) ами нещо като бат Еньо Мориконе (е, нема база за сравнение, но така насочващо ) Ами не е мн завършено плюс тва нещо браса фалшивее, ама както гласеше един виц дето дЕрЕгента идва и вика : колеги стига сте се настройвали, нека звучим по-богато абе нещо съм омазал ама бях изморен вече към края и съвсем набързо драснах браса............. ше го погледна тия дни. Ся, направил съм два микса, кой от кой по-лев, но ще помоля за мнения и в тази насока. ето линкове, виждат се уърлдлайд дет съ вика http://www.cmusicforum.com/pi/love%20tragedy%20mix2.MP3 http://www.cmusicforum.com/pi/love%20tragedy%20mix%201.mp3 ъ, единия микс съм го направил на 48Кхц :wall: Редактирано Септември 15, 2005 от peshoy2k Цитирай
Burton Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Много ми хареса! началото ми навява спомени за La piovra има много емоция в парчето! :inlove: Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 много се радвам че ти харесва като представител на цигумигуларите (шегичка) дай по-профешънал мнение плийз, как е развитието, препоръки, нещо :think: ммм... таковата Цитирай
Burton Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 бе то мойто мнение като цигумилар хич не е професионално, ама айде... какво да ти кажа... особено ме кефи началото с това стъкато на струнните, създава напрежение ако изведеш след 2-рата минута цигулка или виола в по-високите регистри може да се получи интересно..това просто като идея абе определено ми харесва, вече за 5-ти път го слушам Звука /поне по моите стандарти/ е много риалистичен...ще споделиш ли с какво си записвал струнните инструменти? Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 да, за цигулката или виолата ще стане, малко инструменти са все още за постигане на още по-реалистичен звук, иначе тва всичкото съм го свирил на семпълтенк, ритъма го драснах само маркиращо, пак съм го редил де, но както забелязваш се повтаря дадох му рипийт и толко, но още не знам как да го раздвижа, може би малко тимпанки, туй-онуй бтв стакатото си е яко, дава напрежение, но лекинко, щот можеше и по-тежко да стане, ама предвид хармонията в интрото щеше да е прекалено според мен кой микс ти харесва повече :think: Цитирай
Burton Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 кой микс ти харесва повече :think: mix 2 като че ли :think: Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 кой микс ти харесва повече :think: mix 2 като че ли :think: щот е на 48 сигур, таман си го драснах да го чуя на мп3 плеъра и само как звучеше , викам си, абе къв е тоя тъп семплитюд бе дюд, а то каква била, пропуснал съм да го сложа на експорт към 44.1, е, тва се случи по некви ранни часове, така че Цитирай
Cnopko Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 италиано криминалезе, бонджорно...туто бене не е нещо ново, но бива Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 16, 2005 Автор Отговорено Септември 16, 2005 (Редактирано) италиано криминалезе, бонджорно...туто бене не е нещо ново, но бива споко и през Индия ше минем, засега е в етап на почивка обаче, като едно хубаво италиянско вино да отлежи Редактирано Септември 16, 2005 от peshoy2k Цитирай
Recommended Posts