shani556 Публикувано Януари 15, 2009 Публикувано Януари 15, 2009 Здравейте! Чудя се каква творба да науча да свиря на нитарата си?! Занимавам се от скоро на класическа китара. Свирил съм "Испанска балда", "Бурее от Бах", прелуд в Д дур от Бах! Предложете какво да свире - примерно пред публика да е добре естетически погледнато! Благодаря Ви предватително! Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 (Редактирано) Каквото искаш, но го направи отношение! Редактирано Януари 15, 2009 от yotzzo Цитирай
inqubus Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Честно! Предложение какво да свире?! Колкото и да не обръщаш внимание на такива теми, те ти се набиват на очи...Модераторите могат да ми изтрият мнението Цитирай
Rock Forever Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 (Редактирано) Аз лично се обърках на китара или на нитара свириш и дали свириш или свиреш. Нещо се притесняваш май и ти треперят ръцете. Едит: Колегата над мен ме изпревари с малко Присъединявам се към неговото мнение Редактирано Януари 15, 2009 от Rock Forever Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Не знаем каква китара искаме,не знаем и какво да свирим....а свири ли ни се изобщо.................на мен лично като ми роди нещо пъпеша,го изсвирвам,та ако ще накрая и пайдушко хоро да излезе. Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Има много работи , потърси си.Като гледам свириш доста Бах , тъй че пробвай Менует в Сол мажор или Прелюд номер 1... Цитирай
Recommended Posts