maringtr Публикувано Септември 14, 2005 Публикувано Септември 14, 2005 В gmail качих едно солце, дето ми хрумна днес... Пълна импровизация.. Кажете си мнението... Малко повече информация: аз свиря от година и 10-11 месеца, китарата ми е Squier Showmaster, ампа някакъв си 20W Kimberley, а ефектите ми са Zoom 707-II Цитирай
Fenix Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 С какво е записвано!?!?! Че ми извади "Missing Codec, error opening file" а не съм със кодек от преди 2 години... Цитирай
maringtr Отговорено Септември 14, 2005 Автор Отговорено Септември 14, 2005 Sound Forge 4.5... Между другото, препоръчвам ви да го слушате със слушалки... Са го слушах на друг комп и едвам се чува солото, заглушено от ритъм.. Като сложите слушалки май е по-добре... Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 добре е добре, готина идейка давай в същия дух Цитирай
maringtr Отговорено Септември 23, 2005 Автор Отговорено Септември 23, 2005 Качих още две импровизации... Този път само китара, без бекграунд... Очаквам критика! Цитирай
Recommended Posts