Jump to content
Българският форум за музиканти

стилове и миди


севи

Recommended Posts

здравейте

може ли някой да ми изпрати стилове и миди за роланд exr5.или някой да ми каже как мога аз сам да си ги правя.нека ми пише в скайпа на serjant23.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да може да прочете всеки стил от сериите Е и G. За да си направиш стил машината трябва да има Style Composer. В инфото не видях такава възможност. Затова се ползват конвертиращи програми. Има такава универсална но незнам дали поддържа конвертиране за твоя модел. Друга възможност е на CD-ROM към синтезатора ти да има качена такава програма заедно с драйверите коита са ти необходими за връзка с компютъра. А за мидито не те разбрах. На определена песен ли търсиш файла или просто......незнаеш какво е това миди и как се прави? В книгата ти пише как да си направиш запис. Имаш 16-траков рекордер. Секвензер в същинския смисъл на думата ти нямаш. Затова обработката трябва да си я правиш на компютъра.

 

skype: niki_midi

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.