MR_STENCH Публикувано Януари 8, 2009 Публикувано Януари 8, 2009 Малко съм недорасъл още но... I Cum Blood Цитирай
lizardman Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 А така! Няма ли кой да се навие да извие гласче отгоре? Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 9, 2009 Автор Отговорено Януари 9, 2009 ^И аз самият съм кандидат но проклетото време ме удари в гърлото и ще се изложа съвсем... като се пооправи може да опитам. Ако има други желаещи да "грухнат" хич да не се притесняват ! Цитирай
inqubus Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Хааа...супер! А китарната бленда Браво Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 9, 2009 Автор Отговорено Януари 9, 2009 Благодаря ! Радвам се, че ви харесва ! Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 (Редактирано) Човече "разтърси форума" с тази песен :thumbs_up: Това си е класика в творчеството на Cannibal,много добър избор А за блендата на китарата имаш само едно Редактирано Януари 9, 2009 от Necrophagist Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Браво бе! Много добро! Китарите са супер, как за записвани? През Celestion G12T75, нали? Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 9, 2009 Автор Отговорено Януари 9, 2009 ^Благодаря! Така и не успях да докарам желаната плътност на китарите защото темпото ми иде малко на ръба на възможностите и ги оставих само 2 ....ако бях ги дублирал щеше да стане съвсем "мазано". Всичко е софтуерен драйв и каб симулация от Revalver. Китара -> BassBox-a от MKIII -> KittyAmp от MKII -> IR кабинет с Default 4x12 не знам на какви говорители е базиран всъщност, после има сериозно EQ в микса. Може би иде малко в повечко Offaxiss звученето, но... що годе се получи Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Да, ревалвера е много сполучлив. За плътност драсни още един трак в средата с vol -6dB и някъв друг импулс. Хубаво е когаро различните тракове китари звучат различно. Цитирай
jackson_dinky Отговорено Януари 13, 2009 Отговорено Януари 13, 2009 Евала....супер добре избарано....Томб оф дъ миутулейтед рулз... Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 13, 2009 Автор Отговорено Януари 13, 2009 За неостаряващите класики и на всички ценители, които все още ги тресе "бластбийт аритмията" като мен Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 С това парче се приспивах като бях 7-ми клас (и въобще с целия Tomb of the Mutilated) даже си спомням, че веднъж ядох бой, щото се разкарвах свободно с фланелка Hammer Smashed Face, ама тва не ме спря после да си купя друга с Butchered at Birth... ех, хубави години! А парчето е станало много яко, само не знам къде се крие The Gorer-a? Цитирай
Recommended Posts