Bassko Публикувано Ноември 24, 2004 Публикувано Ноември 24, 2004 1. nickname: :arrow: topic :arrow: 2. Възраст: 17 3. Образование: Все още основно но след 1 година сще се сдобия със средно (надявам се ) 4. Вашият инструмент/и: БАС но свиря и на класическа китара! 5)Предпочитан музикален стил: Всичко в което е вложено чувство за мен е добра музика ( това че някои неща не ми харесват е съвсем друг въпрос !) но на този етап слушам предимно punk и jazz! 6)Вашият вдъхновител: Аз заедно с още двама приятели се залихме по китарата от........................корн! Да, това беше най-важната група в живота ми! но сега не ги слушаме въобще!! Иначе на този велик инструмент БАС се реших да свиря случайно. Още преди да започнем да ходим на уроци (тоест разбирахме по-малко и от най-начинаещите) си разпределихме инструментите даже и група направихме и аз си избрах баса! и просто така стана, че после ми хареса много и продължих да свиря вече по-сериозно! 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Fungus- това е горе споменатата група а сега направихме и нов проект "Rent a Car" се казва! 8)Странични интереси: Еми понеже се надявам да вляза във УАСГ сега се занимавам и с рисуване! 9)В кратце(или с две думи за вас самите): :guitar: Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Добър ден, бъдещ архитекте на петолинията и четири/ пет / струнията : Цитирай
Recommended Posts