DeathZone Публикувано Септември 11, 2005 Публикувано Септември 11, 2005 Не че съм кой знае колко стар (29) , но все пак тази вечер нещо ме удари носталгията и реших да постна едно парче което записахме с първата ми група през далечната 98 година (ако не се лъжа). Всъщност хубаво е да кажа че аватара ми също е от тогава и носи името на тази песен , но леко променено. Записа ни беше награда от Рок Феста в Предел за най-добра млада група за 98-ма година.Групата се казваше MOUNTAIN LION. Аз бях вокал и ритъм китара тогава. Записахме песента в студио Графити. Записа който поствам тук е с ужасно качество но скоро ще взема по хубаво копие от басиста на бандата тогава Фичо. Tа ето и линка DEADZONE Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 Не искам да звучи като четка, защото Росен ми е добър приятел, но аз бях на този фестивал и тогава изобщо не се познавахме, но наистина като ги гледах и на саундчека и по-късно на концерта, бях абсолютно гръмнат как може да има толкова яка банда в БГ и как може да са толкова много сработени. Чуйте песента. Има защо. Най-малкото заради басовото соло на fifcho. Цитирай
Delyan Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 Лелееееееее - трашец отсекаде!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 кърти мифки!!!!! 98 година....леле.....тогава си играех с колички още Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 Разцепва, ноо ясно Особено края е страшен! Цитирай
Recommended Posts