emo_tion1 Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Мисля, че няма втора подобна група в BG събрала толкова много изключителни музиканти на куп. С някои от вас се знаем, с други не, но поздрави на всички и успехи!!! Цитирай
sGee Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Един тип ме спря на вратата и каза,че няма да има място за неговите приятели и не ме пусна да вляза. Като правите частни партита го пишете с големи букви.Не съм ви умрял за събитието,че да вися като сопол и да се моля на някакъв ла*нар да ме пусне ! Цитирай
Ruth Отговорено Януари 30, 2009 Автор Отговорено Януари 30, 2009 (Редактирано) Много Извинете за неудобството, но ние самите не знаехме че така ще стане, В Арт Клуба имат много сериозни проблеми със полицията, и в точния ден просто трябваше да бъдат наложени рестрикций, тип-а който те е спрял е управителя на заведението на който просто нямаше какво да му кажем по въпроса с пускането. Извинете отново На 7ми в Бекстейдж свирим отново който не е успял да влезе в арт-а да ми пише на ЛС-2 имена ще го пиша без вход за следващото мероприятие. Редактирано Януари 30, 2009 от Ruth Цитирай
Ruth Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 (Редактирано) На 19ти ще свирим в The Club на улица Николай Коперник #2 до Плиска входа ще е 5 лв соул джаз фънк и хип-хоп заповядайте към 21:00 часа www.myspace.com/ruthunlimited Редактирано Февруари 15, 2009 от Ruth Цитирай
Recommended Posts