killer Публикувано Ноември 23, 2004 Публикувано Ноември 23, 2004 http://beast.free.online.bg/Guitar%20Songbooks/ кажете си мнението! има и още много но в момента няма как да ги кача! Обещавам нататък да ги обновявам Цитирай
Sieger Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 БЛАГОДАРЯ! ЕКСТРА СА... Доста ги тегля от мулето в момента но това променя нещата ... You're the man! Цитирай
proxy Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 A защо аз не мога да го отворя този саит? Цитирай
killer Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 A защо аз не мога да го отворя този саит? Предполагам че твоят интернет доставчик не включва free.online.bg в списъка с сайтове който предлага :twisted: Марио Анкона :twisted: Цитирай
proxy Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 А да попитам има ли ги качени на фруг free сървър? Цитирай
killer Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 За съжаление не :evil: Имам 2.16GB с ноти но скороста на нета ми в момента е такава че не позволява upload!!! За в близкото бъдеще ще гледам да оправя този проблем и да кача всички ноти!!! :twisted: Марио Анкона :twisted: Цитирай
KurtCocain Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 ЗА нас които сме в 4ужбина са недостапни (( Ако мойе жаж самиа форум да се постжат табожете ... Цитирай
the_gorer Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Куул. Много ме мързят нотите, ама като гледам какви нещица има, че трябва да се кълчим малко. Цитирай
Creeping_Death Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 (Редактирано) Braos!!! Тва е много яко!!! Ако можи качи повечко!!! Ако можи да качиш нещо и на METALLICA !!! A и ако можи да ми дадете LINK от къде мога да си тегля тагива било то школи или други ноти за ел.китара!!! PLS!!! Щото тарся ама немога намеря! Редактирано Април 7, 2005 от Creeping_Death Цитирай
Recommended Posts