AorA_Bass Публикувано Септември 11, 2005 Публикувано Септември 11, 2005 здравейте....искам да питам какво кубе трябва да си взема за вокал за микрофон? Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 Някой може ли да ми преведе въпроса, че нещо не го разбирам? Цитирай
AXE Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 Микрофон в кубе не е от най-добрите идеи. На чист канал с подходящи настройки на EQ-то може и да звучи...долу горе. Но по-принцип микрофона минава през пулт (микрофонен предусилвател) и колони. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 най-добре е микрофона през пулт в централното. кубетата за китара нямат кристални високи, а това е нужно за хубавия звук на вокалите. Цитирай
AorA_Bass Отговорено Септември 11, 2005 Автор Отговорено Септември 11, 2005 еми да обаче..аз и китариста ми свирим с кубета...и сега се чудим какво можем да измислим за вокала..зачи трябва да си купи усилвател с колони така ли? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 ами ако е за репетиции става и компромисно с кубе. но за свирене на живо - не е добра идея. вие барабаните как ги озвучавате и без това ? Цитирай
AorA_Bass Отговорено Септември 29, 2005 Автор Отговорено Септември 29, 2005 Амиии на репетиции барабаните не ги озвъчаваме..озвучаваме го само на коцерти... Цитирай
Recommended Posts