rusenec65 Публикувано Януари 4, 2009 Публикувано Януари 4, 2009 Здравейте колеги и за много години!!! Имам си сериозна дилема.Вече 9 години ползувам Роланд ЕМ 2000, но вече си мисля за промяна.Много съм доволен от клавира...но все пак ...има нужда от промяна. Насочих се към GW8 ,чух го наживо и вече се отдръпнах малко от него...не е лош като за 650 евро,ама и саунда му малко"тънее"...Другия ми вариант е Ketron Midjay +. Искам да го комбинирам с някаква миди-клавиатура, примерно M-audio Keystation 88 es..Искам да мога да ползувам аранжиментите на Кетрон ,да свирs някои неща на "живо"....Кажете ми добра ли е тази комбинация,бихте ли ми препоръчали друга клавиатура....Благодаря Ви !!!!!!!! Цитирай
Johnny67 Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 Здравейте колеги и за много години!!! Имам си сериозна дилема.Вече 9 години ползувам Роланд ЕМ 2000, но вече си мисля за промяна.Много съм доволен от клавира...но все пак ...има нужда от промяна. Насочих се към GW8 ,чух го наживо и вече се отдръпнах малко от него...не е лош като за 650 евро,ама и саунда му малко"тънее"...Другия ми вариант е Ketron Midjay +. Искам да го комбинирам с някаква миди-клавиатура, примерно M-audio Keystation 88 es..Искам да мога да ползувам аранжиментите на Кетрон ,да свирs някои неща на "живо"....Кажете ми добра ли е тази комбинация,бихте ли ми препоръчали друга клавиатура....Благодаря Ви !!!!!!!! Здрасти, Ketron Midjay и M-audio Keystation 88 е идеален вариант.Аз работя вече две години по този начин,даже само с кетрона.Е разбира се само в пиано бар.Даже и старата ми свирка беше Роланд ЕМ 2000.А,какви съвпадения,нали? Става този вариант.Дейстай... Цитирай
rusenec65 Отговорено Март 31, 2009 Автор Отговорено Март 31, 2009 Здравейте колеги и за много години!!! Имам си сериозна дилема.Вече 9 години ползувам Роланд ЕМ 2000, но вече си мисля за промяна.Много съм доволен от клавира...но все пак ...има нужда от промяна. Насочих се към GW8 ,чух го наживо и вече се отдръпнах малко от него...не е лош като за 650 евро,ама и саунда му малко"тънее"...Другия ми вариант е Ketron Midjay +. Искам да го комбинирам с някаква миди-клавиатура, примерно M-audio Keystation 88 es..Искам да мога да ползувам аранжиментите на Кетрон ,да свирs някои неща на "живо"....Кажете ми добра ли е тази комбинация,бихте ли ми препоръчали друга клавиатура....Благодаря Ви !!!!!!!! Здрасти, Ketron Midjay и M-audio Keystation 88 е идеален вариант.Аз работя вече две години по този начин,даже само с кетрона.Е разбира се само в пиано бар.Даже и старата ми свирка беше Роланд ЕМ 2000.А,какви съвпадения,нали? Става този вариант.Дейстай... Благодаря колега за инфото !!!! Наистина доста съвпадения има по отношение инструментите...поздрави от мен и още веднъж мерси !!!! Цитирай
Recommended Posts