Pro stack Публикувано Януари 4, 2009 Публикувано Януари 4, 2009 1)nickname:Pro Stack, Гацо Свинята 2)Възраст: 21 3)Образование: НГДЕК, СУ, специалност културология понастоящем 4)Вашият инструмент/и: китара 5)Предпочитан музикален стил:опааа, ами да кажем траш, прогресив, хеви 6)Вашият вдъхновител: Ами относно музиката, може да се каже, че е братовчед ми (Dushmanina), който ми донесе Iron Maiden, записан върху касетка с приказки и от тогава започнах ,тъй да са вдъхновявам и извисявам . Преди това слушах на татко The very best of Deep Purple. Той ме запали по китарата и т.н. Сега много се вдъхновявам от Дейв Мъстейн 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Свиря в една банда, нереализирани прокти с Dushmanina имаме разни( тоест нямаме). Възнамерявам да правя репетиционна за начинаещи банди с почти символично заплащане. 8)Странични интереси:ами музиката ми е страничен интерес, не съм музикант просто обичам да се разтоварвам така. Всякакъв вид туризъм, пещернячество, от скоро харпунджийство, стари съветски автомобили хахах! 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Увличам се по режисура, бивш национален състезател по карате съм, не особено интелигентен, но с дебел врат! Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 Куртуроквооо? Какво учиш? Само тва не го сфанах. Нещо на много учЕн изгуеждаш... И кое е тва с многото букви? Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 5, 2009 Автор Отговорено Януари 5, 2009 Куртуроквооо? Какво учиш? Само тва не го сфанах. Нещо на много учЕн изгуеждаш... И кое е тва с многото букви? Културизъм за по-лесно! Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Куртуроквооо? Какво учиш? Само тва не го сфанах. Нещо на много учЕн изгуеждаш... И кое е тва с многото букви? Културизъм за по-лесно! Мноо здраве на К. Янакиев, Зашев, Градев и всички откачалки в куртууу..квобеше там? Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Пиениции пустиняци! За френският благородник De Poustignac чувал ли си? От него са прихванали явно. Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 5, 2009 Автор Отговорено Януари 5, 2009 Именно, хахах с теб как си спамим Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Треа си раздел за спам, то е забавно. Цитирай
Recommended Posts