stratocaster Публикувано Септември 10, 2005 Публикувано Септември 10, 2005 (Редактирано) така, след много дълъГ застой поради леко припаткалото ми PC сега вече всичко е под контрол и реших да запиша нещо с новия ми амп. ето записа: http://4546.hit.bg/speedlife.mp3 микрофона ми е кофти и е възможно да не звучи точно така както би трябвало ще се радвам на критики :hello: Редактирано Септември 10, 2005 от stratocaster Цитирай
Burton Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 създава усещане точно за speed on the road, изкефи ме! като препоръка да кажа само че можеш да уплътниш китарите и ще кърти мивките отвсякъде! още веднъж - Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 10, 2005 Автор Отговорено Септември 10, 2005 мерси хахаха ще ги уплътня с гумени уплътнения толкоз можем учим се още Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 (Редактирано) аре па ти, не излизай с тия номера колко можеш вкарай още китари и панирай ляво-дясно. бтв какъв е баса, кефи ме. Иначе само не знам що ми се струва в началото ту гониш барабаните, ту ги изпреварваш, хехе все едно две коли се надпреварват на финалната права . Иначе добре звучи, малко не ми допадат барабаните ама семплите са си семпли фуса ма кефи пп вкарай краша и брейковете по-назад, нещо много бият у главата тва си е лично мнение де, аре че ми загоря пилето да ти слушам парчето............ яко е Редактирано Септември 10, 2005 от peshoy2k Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 10, 2005 Автор Отговорено Септември 10, 2005 (Редактирано) хахахах мерси! ами крашовете....тя отиде вече щото са на трак само.... за китарите....абе ше видим баса е една 20 годишна кремона много злобно звучи Редактирано Септември 10, 2005 от stratocaster Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 :exclaim: дължиш ми 2 кълки........................ както и да е, това не го зарязвай, може да стане, няма отиде, няма ..... не отиде, земи се стегни абе незнам ама на мене ми харесва, просто ако имаш време и нерви направи го Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 10, 2005 Автор Отговорено Септември 10, 2005 ше го направим бе то сега е в зародиш Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 (Редактирано) Здрасти , мога да кажа че звука нич не е лош , много е трудно да записваш само с амп , евала ти че винаги така записваш. Идейката има много сериозен потенциал и на мен лично много ми харесва , името пасва екстра , ма не е лошо още малко да поработиш върху самото отсвирване на ритъм китарите , сигурен съм че ако изсвириш ритъма още няколко пъти ще зстане още по добре , знаеш че съм фен на дублирането на китарите , така че ти го препоръчвам , мисля че ще се получи много добър стерео ефект. Може на самата соло китара да добавиш малко дилей , считай ще заспи, според мен .... и само така рокаджийската )) както ти си знаеш , хващай клавириста и той да добави нещо )) парчето е идейно много Редактирано Септември 11, 2005 от DeathZone Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 12, 2005 Автор Отговорено Септември 12, 2005 малко ог поразцъках и барнах тук-таме някои нещица http://4546.hit.bg/speedlife.mp3 Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 12, 2005 Автор Отговорено Септември 12, 2005 сложих го и на gmail Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 сложих го и на gmail Ще го чуя кат' се прибера,че сега съм в университета.Но ми е интересно,аз със ДГ-80 112а изкарвах много прилични звуци. Владо Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 Брао пич Идеите са готини, ама триаа да изчистиш изпълнението - свири ги бавно, преходите особено са ти поомазани, ама ше ги оправиш! За саунда - свали си L3 на Waves и пусни китарите през тоя лимитър - много ще се дивиш на резултата. Освен тва, добре е като ги запишеш, първо да ги нормализираш, след това да ги обработваш. Разгледай Diamond или Musician bundle на Waves, има много полезни ефекти, с които ще зазвучиш яко. УДРИ ПРЕЗ ПРОСОТОООООООООООООООООО! Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 13, 2005 Автор Отговорено Септември 13, 2005 благодаря :hello: ще видя каква хава ще стане с този лимитер, че с 300 зора го открих Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 И да нормализираш първо! Ако има някакви големи, кратки и недопринасящи за звука пикове (transients) можеш да използваш МАЛКА локална компресия, или направо да ги "прерисуваш" със SoundForge. После нормализираш, и после - L3. Tам има да се побъзикаш в настройките, ама си заслужава Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 И да нормализираш първо! Ако има някакви големи, кратки и недопринасящи за звука пикове (transients) можеш да използваш МАЛКА локална компресия, или направо да ги "прерисуваш" със SoundForge. После нормализираш, и после - L3. Tам има да се побъзикаш в настройките, ама си заслужава НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ НОРМАЛИЗИРА :exclaim: Цитирай
Recommended Posts