Kikata Публикувано Януари 3, 2009 Share Публикувано Януари 3, 2009 http://www.vbox7.com/play:b97fb1b1 може ли някой да каже коя е песента и да ми даде табс или ноти (само името стига но ако имате табс ги дайте ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Януари 3, 2009 Share Отговорено Януари 3, 2009 това е май P.S. Не знам английски. Имам интернет. За първи път чувам тази песен. Не чакайте наготово. Щи ви ебават. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kikata Отговорено Януари 3, 2009 Автор Share Отговорено Януари 3, 2009 това е май P.S. Не знам английски. Имам интернет. За първи път чувам тази песен. Не чакайте наготово. Щи ви ебават. мерси това е песента но явно човекът от клипа го е направил по друг начин така че ще трябва по слух да се опитвам благодаря все пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts