Jump to content
Българският форум за музиканти

Може ли да ми обясните как се прави?


fafcho

Recommended Posts

значи като записвам вокалите си (правя рап з мой си кеф) правя 1 вокал за 1ви коплет 1 за 2ри коплет и по един за припева примерно. После искарвам бек вокали за 1,2 коплет и припева и при смесването не правя прмврно бек жокала да се чува на лявата колона а вокала на дясната ето това ме интересува. Колко вокала да запиша за 1ви коплет и как да ги наглася трябва ли единия да е на дясната колона другия на лявата...не се изразявам мн добре но ако някой схване мисълта моля да ми помогне програмата с която бачкам е cool edit pro 2.0 благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за начало обесни с коя програма го правиш, но най-вероятно това и виртуалния миксер с аудио потоци. Правиш си основен вокал(lead) Pan 64 Компресор Плейт реверб Лимитер... с бек вокалите Pan 0(L) и другия Pan 100® и на тях може малко хал... Ако имаш още въпроси питай! :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми с cool edit права сичко значо мерси за инфото само ако може малко по-подробно да ми обясниш (като за малоумен) ще сам ти много благодарен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

микс се прави в мулти трак... та всеки трак отстрани има някви настройки, виж ги едното е за силата dB -0+ другото пак е плъзгач той е за панорамата ляво дясно среда и т.н....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.