darmonko Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 кой както ги чувства нещата...аз лично не съм стъпвал на по добро Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 ама стъпвал ли си на друго ? Цитирай
darmonko Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 ама стъпвал ли си на друго ? ми случвало се е изместихме темата като че ли Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 ти я измести :read: серия 9000 на DW за 450-500 лв?!?я чети на автора на темата поста първо Цитирай
imperor Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 И аз искам тва ама няма, поне на тия пари$240 нов в USA И си свирим със SCOTT и хич не ми дремe "ТВА" вече украсява моите барабани Този "ъпгрейд" ми беше доставен миналата Коледа от Щатите и честно казано, не го давам за какъвто и да е дръм уърк, колкото и да не харесвам "жълтата" техника. А вкъщи ползвам Kamko by TAMA, нещо старо и проверено в много боеве... Мастер, в твоя чест ще си пусна сега "Брадърс ин арм". А като се видиме, ще споделяме суперлативи!!! Цитирай
Recommended Posts