LichoMusic Публикувано Септември 10, 2005 Публикувано Септември 10, 2005 Аз като търговец на Музикални Инструменти искам да ви попитам, как си избирате с какъв музикален инструмент искате да свирите? Кои са водещите фактори които определят това? Във ваша помощ ще напиша: -Добра цена -Прочетох за него в Интернет -Мой приятел свири с такъв -Видях че Маестрото в Шоуто на Слави свири с такъв -Виждал съм го в много TV клипове и Концерти :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
LichoMusic Отговорено Септември 10, 2005 Автор Отговорено Септември 10, 2005 Пробвала съм го. Но преди това как сте решили че ще е този зинтезатор? Или просто сте влезли в Музикален магазин и след пробване сте го харесали и сте направили покупка??? :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Topsun Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 заинтересувал съм се в нета относно параметри,бленди (количество и качество),клавиатурата е много важна (дали е хамър механика или не е),има ли контролери в реално време,има ли място за допълнителни карти...и най-важното е да я пипна педи да я купя Цитирай
miro Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Recommended Posts