Свилен Бас Публикувано Декември 31, 2008 Share Публикувано Декември 31, 2008 Събрахме се вчера, посвирихме малко, ще правим проектче, търсим си тромпетистче (справка), а това е второто нещо, което изсвирихме, започвайки внезапно и свършвайки внезапно - всичко е съвсем първично, без обяснения и разяснения, целта е след няколко репетиции, да правим и конкретни парчета с уточнена схема и т.н. Intro Дистъра и лудниците дойдоха малко по-късно, но те останаха за космоса, а и за следващият път, също Приятно и успешно слушане, и пишете каквото ви влече, относно изсвирването Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бутео Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Браво, много ми харесва! Оставили сте нещата да се случват и са се случили хубаво. Тоя етап с "конкретните парчета" е голяма мъка, поне при мен е бил винаги, така че стискам палци, барут има много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stone Free Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 супер! Праймъско е някак си Интересен проект ще стане Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Януари 1, 2009 Share Отговорено Януари 1, 2009 A 'e другари друсайте по-млко ве да му... Освен флажолет и падащо лайно съществуват и други похвати да се представиш лошо пред света.. И дръменбейс се гради основно в/у ритъм, а в случая нещото се люлее като на коча макарите. Вярно не пада, но това с едължи на невероятната упоритост на автора да печели аплодисменти с всяка цвъкня която му се измъкне измежду пръстетата. Прочее още първия път като публикува как репетираш флажолети с някакво гръмко заглавие "Море, вино, свещи/..." и прочее празни приказки ти казах че репетициите не са форма на АРТ. Та още на мога да разбера защо като записваш как се опитваш да изсвириш нещо и не се получава го наричаш импровизация, иВскуВство и т.н. Успех ви на проекта. 'ма дръжте се сериозно. Хаотичното лупане не е ФрийДжаз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 1, 2009 Share Отговорено Януари 1, 2009 Мене в началото ме грабна... до третата минута даже слушах внимателно и ми беше приятно , но то не свърши. Ама то част от уменията е и да знаеш кога да спреш бе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xoce Отговорено Януари 3, 2009 Share Отговорено Януари 3, 2009 На мен също ми харесва този проект....дано си намерите тромпетист скоро....и да не слагате хауса в някакви рамки...ей.. reference: http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=114200149 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonimized_8837 Отговорено Януари 13, 2009 Share Отговорено Януари 13, 2009 необичайно! кефи! фен съм на такива неща, желая ви успех! защо сте твърдо решени че ви трябва само и само тромпетист? мисля си че независимо от инструмента, някой може да се впише във идеята ви, и да я развивате оттам насетне заедно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Януари 14, 2009 Share Отговорено Януари 14, 2009 абе между авторска музика и безцелно дрънкане трябва да се сложи някаква граница Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brysnaria Отговорено Януари 15, 2009 Share Отговорено Януари 15, 2009 Като фен на King Crimson, мога да кажа че много ме изкефи, приятно се слуша. ама нещичко му липсва... успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Януари 15, 2009 Share Отговорено Януари 15, 2009 Като фен на King Crimson, мога да кажа че много ме изкефи, приятно се слуша. ама нещичко му липсва... успех замисъл (произхождайки логично от предишния ми пост) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Януари 15, 2009 Автор Share Отговорено Януари 15, 2009 Оценявам, че пишете - наистина, аз за това го пуснах, но някои от вас са пропуснали основното, а то е - събрахме се, посвирихме и това беше в началото на свирнята - струните още са ледени, пръстите - студени, главите - също. Ако бяхме спрели на третата минута (съгласен съм, че след това става досадно), щяхме да пропуснем достигането до още няколко красиви момета Накратко - след тази дълга импровизация, без първоначална идея и старт - виждате, че започваме и свършваме внезапно - имаме материал за 2-3 минутно парче, без излишни неща в него, нали? Точно и това ще направим сега - очаквайте развитие по темата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts