savov Публикувано Декември 28, 2008 Публикувано Декември 28, 2008 Здравейте! Тъй като видях, че доста от Вас пускат тук за слушане иснтрументали и дори мелодии, които все още не са завършили...което според мен е много хубаво, защото така всеки може да се вслуша в мненията и оценките на другите и така да прецени как да продължи с работата на парчето си и ако реши дори навреме да коригира нещо в досегашния си запис. Както и да е... В момента, заедно с нашият съфорумец fortissimo, работим по последната ми песен и съвсем скоро...веднага щом стане готова...ще я пусна да я чуете! Ще има много китари, ще звучи Рок ... и изобщо ще бъде точно това, което ми харесва да правя в момента...но това догодина... До тогава реших сега да Ви предолжа да чуете парчето Piano melody . Това е една композиция, която записах (заедно с мои приятели, с които тогава бяхме група "Elizium/Cross road's") в далечната вече 1999 година. Записът направихме в софийското "Студио Х", заедно с Петър Съмналиев от групата "Gravity Co"...и макар да е вече малко по-далеч от съвременните студийни критерии за качество, както и от музиката с която се занимавам днес...за мен това си остава едно от първите ми записани неща и често с мои приятели си го пускаме и му се радваме. Надявам се и на Вас да Ви хареса... Цитирай
vanboy Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Готино е..постарали сте се!Така си звучи готов инструментал за откриване на дискотека Цитирай
Recommended Posts