dedomito Публикувано Декември 26, 2008 Публикувано Декември 26, 2008 http://media.putfile.com/tzveti-song-by-dedomito-mix Весела Коледа на всички . Представям Ви една тема , която записах тези дни . Малко е меланхолично , но се надявам да ви хареса . Темата е подарък за жена ми , защото от толкова търсене какво да и взема за празника не ми хрумна нищо .. Цитирай
savov Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 Много приятна и въздействаща мелодия! Въобще не ми звучи меланхолично...напротив... Макар доста нежна и лека, мелодията си има мажорно звучене, което придава положителена емоция! Нахлуват картини със семеен уют и разбирателство...една прекрасна спокойна и тиха коледа...каквато бих си пожелал и аз да имам! Прекрасен подарък! Весела Коледа! Цитирай
dedomito Отговорено Декември 27, 2008 Автор Отговорено Декември 27, 2008 @savov - Мерси за прекрасния коментар , радвам се че ти е допаднало и ти е въздействало по този начин . Все още има доста работа , трябва някакво мини соло , най-вероятно ще имо още една преплитаща се тема или същта но изсвирена по различен начин . Все нещо време не остава , когато имам време - на софрата , когато свърши софрата - на работа , хаха. Цитирай
dedomito Отговорено Юни 20, 2009 Автор Отговорено Юни 20, 2009 http://www.4shared.com/file/108547607/5202...port_1.html?s=1 След много мързелуване взех и драснах едно соло. Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 20, 2009 Отговорено Юни 20, 2009 Много е приятно парчето като идея...не можах да чуя първия вариант, защото от линка, който е даден, излиза някакъв сайт, на който аз не виждам парче за слушане... Напомня ми малко за някои неща на Buckethead, само че 2-3 работи не ми харесват много - туй соло някак много изведнъж свършва и после човек чака да се случи нещо, пък то нищо не се случва... Моето лично мнение е, че баса и барабаните не са много подходящи за парчето...твърде са нацвъкани, технични и демонстративни, което според мен пречи на общото настроение на парчето... Звучи ми да е някак като насока...чисто като аранжимент Цитирай
Recommended Posts