stratocaster Публикувано Септември 9, 2005 Публикувано Септември 9, 2005 интересувам се от марки и модели микрофони, които са подходящи за запис на китарен усилвател. естествено всеки би препоръчал Шур см57, но за любители каот мен цената е неоправдана. оттук тръгваме към по-евтини алтернативи - Берингер, Акг и така нататък интересувам се от конкретни модели благодаря Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Ми DeathZone записва с микрофонче Trust, пък гледам добре се получава. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 9, 2005 Автор Отговорено Септември 9, 2005 хъъхъхъ и аз досега записвах с един от балканската война ама викам нещо по-читаво да взема Цитирай
anadem Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 някой да е пробвал този микрофон http://www.audio-technica.com/cms/wired_mi...a873/index.html някакви отзиви ? :think: Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 пфф незнам дали точно тук е темата но се пак да си питам аз скоро мисля да си взимам някакво кубе ..така чувал сам че има кубета които можеш да си ги вклучиш направо в компа всички ли са такива или само по скапите модели и ако са само по скапите по добре ли е да си всема по ефтино кубе и микрофон или по скапо с тая вазможност за директен запис от картата? Цитирай
Fortissimo Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 за кубе това е класика също :Sennhaiser MD421 Цитирай
Recommended Posts