BWC Публикувано Декември 24, 2008 Публикувано Декември 24, 2008 От доста време си мисля да пусна тази тема защото не сам мяркал подобна а и сам в малко затруднение . Искам да противопоставя Именно тези китари между които и се колебая са покупка в савсем скоро бъдеще. Аз лично сам се спрял на 2 модела налични в РФ . И двата са УСА . Страт -> http://www.thomann.de/gb/fender_highway_on...t_hss_rw_fb.htm теле -> http://www.thomann.de/gb/fender_highway_texas_tele_mn_hb.htm . Та интересува ме мнението ви за предимствата и недостатъците , алтернативите ако има от Ибанец . (предпочитам Рок блус и тн. но не искам да си затварям вратата и за по тежичък саунд) Цитирай
BWC Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 ПРопуснах да спомена че и 2те китари в РФ са по около 1400 лв . (Това самнително ли е за Американски китари ) и че със сигурност 6те бъдат вложени подобаваща сума за нови адаптери през лятото. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 По мои набюдения , телето има по плътен тон и е по подходящо за онези блус рок сола . Цитирай
BWC Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 Да сигурно и Клептан и марк нууфер са на това мнение Весели празници Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 (Редактирано) Между другото и двамата са с сигничър адаптори . Редактирано Декември 24, 2008 от stratevcaster2 Цитирай
BWC Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 емм на мен по ми допада идеята за Страт-а , но пък съм си теле фенн.. . А и не е невъзможно да се сдоие6 с такива адаптори мисля . Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 Аз лично бих взел телекастъра. Чувал съм американски Страт и американски Телекастър, и по моето лично мнение телекастъра звучи доста по-отчетливо и стегнато. Просто си има по-характерен тон, докато на стратокастъра е като че ли малко по-"размазан", не в негативния снисъл на думата, просто е такъв. Не знам на какво се дължи - на тремолото, на липсата на металната пластина около bridge адаптера, на дървесината или на нещо друго, но телекастъра е по-пробивен и ясен. Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 Никой не може да ти даде акъл каква китара да си купиш. Много е индивидуално. Ако не си наясно какъв звук търсиш - тук няма да намериш отговора. Пробвай ги китарите и която ти "лепне" - тя е. Цитирай
BWC Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 А за подозрително ниската цена от 1368 лв . някои да има мнение . Трябва ли да съм особедно внимателен кам някои аспекти от китарата. Цитирай
pioneer 306c Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 а за тия кинти и малко от горе де една кастъмка що не забиеш? По добра ще е и от двете Цитирай
BWC Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 Можеш ли да ми пратиш линк с някакво предложение , благодаря . Весело изкарване. Цитирай
Fashion Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 Ниската цена е ,защото това е най-ниско бюджетния клас на Ам.Фендер. А пък за по-тежкия саунд с телето ще е малко трудно. Цитирай
BWC Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 (Редактирано) A Ibanez Alternatves ? JS 100 ? Редактирано Декември 24, 2008 от BWC Цитирай
Fashion Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 ^ Според мен е даста скъпа за качествата си, има подобни модели на по-ниска цена, със същото тремоло и адаптри. Цитирай
Recommended Posts