tupoto kopele Публикувано Септември 8, 2005 Публикувано Септември 8, 2005 Напоследък доста се кефя да свиря 1.Леко-група Лора 2.Free me-Foo Fighters 3.Човека нечовек-Panican Whyasker 4.Диджитал зомби-пак на Паникан...ама тъй ли се казваше точно 5.и тука нещо ми се скапа английският пак... мамка му и тъпи компютри Цитирай
Katsko Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 1.Nightwish-Moondance 2.System of a Down-Toxicity 3.Fear Factory-Replica 4.Kamelot-Karma 5.ер малък-Българи Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 1.DArk Tranquillity-Cornered 2.Paradise Lоst-Once Solemn 3.Metallica-No remorse 4.Running Wild-Under Jolly Roger 5.Metallica-Seek & Destroy Цитирай
Anakon Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Rage Against The Machine - "Bulls On Parade" A Perfect Cirlce - "Judith" System Of A Down - "Sugar" и "ATWA" Deftones - "Bored" Soulfly - "Jumpdafuckup" не са класирани по ред или предпочитание и последно но не по значение: Tool - "Schizm" (това последното когато успея да го изсвиря едно към едно ще почерпя целия свят ) Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 1.ТОТО - Розана 2.ТОТО - Дейв отива на ски 3.ТОТО - Африка 4.Стинг - Седем дена (Стинг-да!Не е Сашо Роман ) 5.(изненада )Дрийм Тиътър - Линии в пясъка това са ми най-любимите,селектирани с голяма мъка ! Цитирай
bradata Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Whitesnake - Too Many Tears Toto - Hold The Line Axel Rudi Pell - Magic Deep Purple - Child In Time Spin Doctors - Two Princess Знам, че не са нещо сложно за свирене, но мен пък много си ме кефят! Цитирай
Spaz Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 DT - Octavarium, The Dance of Eternity, The Glass Prison Цитирай
shaym Отговорено Септември 26, 2005 Отговорено Септември 26, 2005 1 annihalator-cath the wind 2 pull me under+master of puppets- ako ste slu6ali varianta ot barcelona 3 joe satriani - one big rush 4 the ytse jam-dream theater Цитирай
roxette_fan Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 1. TOTO - Розана 2. Стинг - Англичанин в Ню Йорк 3. ТОТО - Джак ту дъ боун 4. Фил Колинс - Сусудио 5. Куин - Не ме спирай сега Цитирай
Nicholas Barker Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 1.Dimmu Borgir-For The World To Dictate Our Death 2.Dimmu Borgir-Lepers Among Us 3.Machine Head- In The Presence Of My Enemies 4.SlipKnoT - Welcome 5.SlipKnot - Skin Ticket Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Tool - No quarter ( кавър на Led Zeppelin ) Tool - Prison sex Faith No More - Digging the Grave Nirvana - Aero Zeppelin Alice in Chains - It Ain't Like That Цитирай
The Crow Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Ми моят топ 5 се мени много често ама напоследък свиря: #Slipknot-People=Shit #Dream Theater-Burning my soul -тя вече ми е като за загрявка ,защото я свиря от многооо време #Dave Matthews Band-Crush #Dream Theater-Home #Bon Jovi-It's My Life Имам още много любими парчета ма това е за сега. Цитирай
mike_portnoy Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 1. DT - Stream of Consciousness 2. DT - Home 3. DT - The Dance Of Eternity 4. DT - Ytse Jam 5. Queensryche - Empire Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Aми аз си нямам Топ 5,но тези са 5-те кавъра които свирим... Iron Maiden - Be Quick Or Bе Death Iron Maiden - Wasting Love Manowar - Heil And Kill (mixed with "Enter Sadman) Metallica - Master Of Puppets Metallica - Dyers Eve Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Aми аз си нямам Топ 5,но тези са 5-те кавъра които свирим...Iron Maiden - Be Quick Or Bе Death Iron Maiden - Wasting Love Manowar - Heil And Kill (mixed with "Enter Sadman) Metallica - Master Of Puppets Metallica - Dyers Eve ....напоследък,имах предвид Цитирай
Recommended Posts