otherwize Публикувано Декември 21, 2008 Публикувано Декември 21, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги и приятели Тези дни ще взимам лаптоп и наистина се чудя каква карта да взема. Трябва ми такава с 2 изхода (съответно monitor и cue (накратко диджейска ала бала)). Чудех се за Fast Track Usb.. тя има уж 2 аналогови аут-а, но никъде не намерих спецификации... различни канали ли са? stereo headphone output (1/8”) stereo output jacks (RCA) Двата изхода едно и също ли плейват или е възможна диджейска конфигурация? Съмнява ме малко... но не разбирам и да попитам. Това е въпросът ми.. ако не - имате ли предложения какво да взема? От ниския ценови диапазон. Благодаря! Послепис: Входове особено не ми трябват, но и да има един не е за умиране никак ;р Редактирано Декември 21, 2008 от otherwize Цитирай
VSTi Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 Здрасти, трябва ти карта с 4 (моно) изхода....не знам какъв ти е бюджета, Fast Track Pro е за теб - мога да ти го продам за 330 лв. с гаранция 1 год. 0878929839 София Цитирай
otherwize Отговорено Декември 21, 2008 Автор Отговорено Декември 21, 2008 Здрасти, трябва ти карта с 4 (моно) изхода....не знам какъв ти е бюджета, Fast Track Pro е за теб - мога да ти го продам за 330 лв. с гаранция 1 год. 0878929839 София Мисля, че ще го взема А защо го продаваш? Цитирай
otherwize Отговорено Декември 21, 2008 Автор Отговорено Декември 21, 2008 Ооо, Адриане, ти ли си Утре ще ти се обадя направо Цитирай
Recommended Posts