bobalan Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Иван Медаров беше... Имаше и Иван Памуков. Но Стефан.... сигурно е от по-новите.... да допълня списъка с барабанистите от там: Владимир Левиев (цяло турне във Франция изкара като чинелист) и Никифор, който свиреше на тъпана. От по младите знам Юлиян и Борката..... А, и Коцето. Цитирай
Katsko Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 (Редактирано) Иван Медаров беше... Имаше и Иван Памуков. Но Стефан.... сигурно е от по-новите....да допълня списъка с барабанистите от там: Владимир Левиев (цяло турне във Франция изкара като чинелист) и Никифор, който свиреше на тъпана. От по младите знам Юлиян и Борката..... А, и Коцето. ти па кво знаеш за тоя оркестър въпросния "bobalan",сега небезизвестен(вчера го полази един пиян фен )вокал,китарист и студиен работник свиреше в тоя оркестър на...ТУБА...хахаха!!! :green: еееех,спомени,спомени.... P.S.другия тубист от ония времена сега се мъдри на банера най-отгоре на тоя форум-посететте го... :exclaim: Редактирано Септември 22, 2005 от Katsko Цитирай
roxette_fan Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Запалих се в 5-ти или 6-ти клас. Запали ме Ларс Улрих. Цитирай
fake Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 мен пък ме запали даскала ми по рисуване(това беше 6-ти клас когато започнах да са готвя за художествена гимназия) И всеки път като идваше у нас "да рисуваме" си пускахме пърпъл и той ми вика-"сега мойто момче това тука му се вика ауфтакт....." :read: Цитирай
dani_besnia Отговорено Октомври 31, 2005 Отговорено Октомври 31, 2005 Аз пък в 4ти клас чух за първи път Black Sabbath (парчето Iron Man ) и за първи път тежка музика и като ме запаили Bill Word кво прави на барабаните и от тогава наще съжаляват, че са искали да ме зарибят с тази музика щото сега аз ги зарибявам . Heavy RULZ! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 2, 2005 Отговорено Ноември 2, 2005 мен пък ме запали даскала ми по рисуване(това беше 6-ти клас когато започнах да са готвя за художествена гимназия) И всеки път като идваше у нас "да рисуваме" си пускахме пърпъл и той ми вика-"сега мойто момче това тука му се вика ауфтакт....." :read: ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ аз ти давах барабани в замяна ти ми записваше дискове щото имаше записвачка....и не ме спомена еейй и честити нови барабани и нали знаеш СЪБАРЯЯЯЯЯЯЯЙЙЙЙЙЙЙЙЙ Цитирай
fake Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 да бе сори че те остаих на заден план ама аз да не те излагам пред другите! Аз помня още като започвах и свирех в текстила и идвах там при теб в гаража на дядо ти да те арзпитвам разни неща.Тогава беше с коса до кръста,елек с гръб на сепутура и малките деца се страхуваха от теб!Някои дори ти викаха "дядо" Готини времена бяха Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 ММММ да така беше Пък сега аз пиша в тоя форума и всички ме мразят щот съм лош...и се самосъжалявам...и ми е мъчно щот съм стар и имам проблем с алкохола...и се напивам о6те в преди да съм се събудил...и изобщо колко ми е крив света о о о ООООООООООООООООО....о.хахахахахахах..много забавно а??? аз тебе тъ уважааам...ма ти мен ни мъ уваажаааш и за това ще си се наливам сам и ще се самосъжалявам пак сам :wall: Цитирай
zazo Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 джоана от узурпатор, в актовата зала на 27-мо в 6-ти Лю-ляо-лин. Цитирай
fake Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 ММММ да така беше Пък сега аз пиша в тоя форума и всички ме мразят щот съм лош...и се самосъжалявам...и ми е мъчно щот съм стар и имам проблем с алкохола...и се напивам о6те в преди да съм се събудил...и изобщо колко ми е крив света о о о ООООООООООООООООО....о.хахахахахахах..много забавно а??? аз тебе тъ уважааам...ма ти мен ни мъ уваажаааш и за това ще си се наливам сам и ще се самосъжалявам пак сам по-скоро никой не те мрази,викат ти малкия,не съм те виждал да пиеш нищо освен бира и си имаш жена.....така,че говориш пълни глупости! ама да не продължаваме,че вкарахме ебати и офтопика! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 Супер много се кефя че отново се включи във форума приятелю Тоя човек ме зариби с форума...така че ако ви дразня-той е виновен Така де той е мнооо як слушайте кво пише...четете исках да кажа Истински Death Metal Mother Fucker on Fireeee Цитирай
Elan Morin Tedronai Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Джон Бонъм и Мик Ейвъри от Кинкс. когато ги слушах, просто реших да опитам въпреки 18-те си години. Цитирай
Recommended Posts