F.I.N.E. Публикувано Септември 8, 2005 Публикувано Септември 8, 2005 Та значи помните ли как сте се запалили по барабаните ? Или пък кой ви е запалил ? Или пък.... абе изобщо "първата доза" кой ви я даде ? :think: Цитирай
Katsko Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 духовия оркестър на Първа английска гимназия... не бе,сериозно.... Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Swingin' Safari до посиняване... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Един комшия викаха му Помпата много як пич... даде ми барабаните си ей така просто и вика свири бе дееба...и аз кво да прая и така после със паричките от стипендията спечелена в осми клас си купи едно супер изкъртено амати за 100лв. три тома, две каси 20инча, флор том...и така..малко по малко се получават нещата Цитирай
kosmalak Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Тъпо копеле, бас ловя,че си Казанлъшки елемент ха ха.Не може да има двама пича барабанисти на които да им викат помпата и двамата да са си дали барабаните просто така на някого.Айде издай се сам да не звъня на ЦРУ.Пък и да видим дали ще се сетиш аз кой от всичките казанлъшки елементи съм.Ето подсказка: познавам Помпата оше от дните в които си беше направил барабани от гюмове за олио и остатъци от пералня ха ха. Цитирай
imperor Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 През лятото на 72-а чух "Балрум блиц" на "Суит" и бях потресен... През есента сестра ми се омъжи, а на сватбата зет ми прасна едно парче на "Бийтълс" на барабаните на бандата, свиреща на сватбата... Прекалено яки събития за малчуган влизащ в пубертета... :think: Цитирай
jani_drums Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Здравейте! Ами аз си седях една ве4ер в къщи и реших да попитам майка ми да ми предложи някакъв инструмент,на който да свиря!И жената започна дами изброява различни инструменти и в момента,в който каза Ударни инструменти -аз й казах - на Ударни ше свиря.И така се запалих по ударните изобщо Цитирай
evans Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 духовия оркестър на Първа английска гимназия... не бе,сериозно.... най добрия орекестър,едно време в първа английска ходих на уроци по барабани ,даже по едно време даскала ме накара временно да заместавам един от тъпанджиите.Направо тръпката си е голяма ,много се искефих Цитирай
Anakon Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 В трети клас се запалих яко по Queen, от там и по-конкретно барабаните като инструмент. Роджър Тейлър е виновен За съжаление хванах палки за пръв път доста по-късно, чак на 16 годишна възраст, тогава под влиянието на Metallica, Sepultura, Slayer, Cradle Of Filth и т.н. Цитирай
Anakon Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Еееехх, къде са сега sinbat и mama, да се "изшлякат" и на тази тема... Цитирай
evans Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 духовия оркестър на Първа английска гимназия... не бе,сериозно.... Като започнах в първа английска уроци по ударни, имаше един пич който свиреше доста добре .Името му беше Стефчо ,свиреше и в оркестъра ,кава партия беше измислил на Тих бял дунав направо Цитирай
Katsko Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 (Редактирано) хмм,не си спомням,отдавна беше,ма там съм свирил към 6 години-95-01 и не си го спомням тоя пич ,явно е било преди или след това иначе от тоя оркестър са излезли няколко барабанисти и доста псевдо- такива Редактирано Септември 22, 2005 от Katsko Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Аз съм си казал...бате Митко Тама-та от 635 блок Няма да забравя как си услужи с фуса , стойка за райд когато още си нямах собствени. С капаци и всичко. Бате Митко ти си човека КОК'и'ЧЕТАТА ФОРЕВА...естествено с Another Brick In The Wall Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 иначе от тоя оркестър са излезли няколко барабанисти и доста псевдо- такива Да не изборяваме поименно - Алексан Дървелинов, Александър Стоянов, некой си Кацко и още купчина други псевдо такива . А въпросният Стефан май се казваше Медаров, ако е този, за когото си мисля. Той беше по-голям от нас тогава и си държеше фуса отворен 10 сантиметра сигурно, за да го държи полунастъпен през цялото време. Цитирай
Recommended Posts