Rhythm Nation Публикувано Декември 17, 2008 Публикувано Декември 17, 2008 Въпреки всичко я пускам. Чуйте как пея и кажете какво мислите, моля. Предупреждавам, че качеството е гадно, акапелно е, съжалявам Благодаря на всички http://media.putfile.com/Lullaby-of-Birdland-72 П.П. На 15 съм. Цитирай
JACKASS Отговорено Декември 18, 2008 Отговорено Декември 18, 2008 Здравей Записите нещо не тръгват...незнам дали проблемът е в мен (имам всякакви кодеци и тнт.). Като вляза в твоята папка в putfile виждам 4 файл-а (3 с името lullaby и 1 happy birthday , което малко ме плаши към края xD!)та..и трите не тръгват , само последното. В моя комп ли е проблема ?Виждам че има над 50 views , но никой не е драснал коментар Цитирай
Rhythm Nation Отговорено Декември 18, 2008 Автор Отговорено Декември 18, 2008 ЗдравейЗаписите нещо не тръгват...незнам дали проблемът е в мен (имам всякакви кодеци и тнт.). Като вляза в твоята папка в putfile виждам 4 файл-а (3 с името lullaby и 1 happy birthday , което малко ме плаши към края xD!)та..и трите не тръгват , само последното. В моя комп ли е проблема ?Виждам че има над 50 views , но никой не е драснал коментар Да и на мен не ми тръгва...Ще пробвам да го кача другаде. Happy Birthday не го пея аз, да не си помислите нещо. Цитирай
Rhythm Nation Отговорено Декември 18, 2008 Автор Отговорено Декември 18, 2008 http://4storing.com/jje5j/52f62cdbcb2a2fee...cb28d4f3a3.html За сваляне, благодаря на всеки, който намери време да чуе записчето. Сега като го слушам установявам, че не съм била във форма, когато съм го записвала, но нищо. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 Rhythm Nation, Ти не искаше да я пускаш тая тема, ама пишеш с bold, та всичко да "лъщи" от самолет... Само един въпрос имам: тази ли е твоята песен? Ако е тази, кажи, та да почвам да говоря и аз. Ако не, моля те, поднеси ни едно парче, дето ОТ СЪН ДА ТЕ БУТНАТ, го знаеш, кефи те, можеш да го пееш така, че текстът ДА ЗВЪНИ и като идеш на купон, непременно искаш да си го чуеш... Цитирай
Recommended Posts