MDFk Публикувано Септември 7, 2005 Публикувано Септември 7, 2005 По примера на китаристкия форум мисля, че ще е добре да се сложи "топлийка" на някоя тема за първите стъпки на новите басисти - нещата които им трабват, за какво да се оглеждат и т.н., за да ги улесним и за да спестим малко време и място - впрочем, предполагам няма да е зле и в другите раздели - барабани и клавишни(За вокали честно казано не знам дали ще се получи). Споерд мен ще е добре да се направи изцяло нова тема. Примерно - обявява се, че темата ще се закачи и само всенародно доказани неща остават, а не личните мнения. Така или иначе те само ще пречат на ефективния избор на новия музкиант. Ще е в помощ просто. Кажете става или не става... Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Ми напиши ги де. Ти си басист, а един форум се прави именно от потребителите му. Цитирай
MDFk Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 (Редактирано) Еле па добре. Ей ся ще отворя една тема по въпроса, но ти се заемаш с поставянето и на съответното място. Редактирано Септември 8, 2005 от MDFk Цитирай
Recommended Posts