Mecho Публикувано Септември 7, 2005 Публикувано Септември 7, 2005 Привет, имам следните въпроси: Някой ползвал ли е BOSS CS3 - компресор/състейнър - и какво му е мнението. Струва ли си и какви алтернативи има. Препоръчайте ми качествен Noise Suppressor - за сега съм се спрял на BOSS NS2. И още ...Мнението ви за Crybaby 95F -модела. Благодаря, Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 щом става дума за камйончета - Босс. друга алтернатива не знам зимай босовете и размазвай Цитирай
7thString Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Rocktron Hush... няма нужда от коментар- просто хората са си свършили работата Цитирай
Telerig Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 ползвах в продължение на 4 години Boss CS - и още щях да го ползвам ако не ми го бяха откраднали :killyou: :killyou: :killyou: това е страхотен компресор особено ако си падаш по дългия състейн тон направо го взимай - няма алтернатива ползвал съм и компресор на MXR и на Ibanez compresor limiter, и те са страхотни но са просто други... бос4ето си е перфектно Имах също и Crybaby 95F което също ми откраднаха (всичките ми ефектчета бяха в един куфар не са ги крали поотделно :read: ) Това също е убийствено и много удобно Wah-класика просто нямам думи..може би единсвения проблем на дънлоп и вокс уа-педалите е потенциометъра, който след година две се скапва но си заслужава....сега има всичко и интернет, не е като преди 5 години..както и дае за Boss и Dunlop гласувам с две ръце за всичко :hello: A ако някой ти ги предлага двете неща + digital delay на Boss и Chorus CS пак на Boss+ футсуич за кубе марка Matrix и уа педала е с истъркана табелка отпред - определено са от моя куфар. :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
Recommended Posts