the_gorer Публикувано Декември 14, 2008 Публикувано Декември 14, 2008 Препоръчайте ми някой изпробван софруерен китарен рекордер. Нещо като популярния TASCAM GT-R1, дето го ползват всички китаристи, включително да пишат албуми докато са в автобуса на турне. Цаката е да е софтуерно - за ползване на домашния ми комп. Трябва ми с цел бързо и лесно композиране на китарни хармонии или цели песни, без да се налага да прехвърлям тракове в 666 различни програми. Нещо, което да е добро и за репетиции - записваш си бекинг и почваш веднага да свириш солата отгоре, а онова междувременно ти слага и барабаните, с които е записан бекинга. Абе софтуерно копие на Таскама - те такова нещо ми трябва. PS: Да, в GuitarRig има рекордер, но всички знаем, че поради липсата на каквито и да било advanced опции си е просто една подигравка с хората. Цитирай
the_man_who Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 От нещата които съм пробвал бих препоръчал Cakewalk Guitar Tracks Pro. Има си вградени ефекти, ако това е идеята и е много близо до портастудио. Много отдавна ползвах Quartz Studio Free от Digital Sound Planet. Това последното май е най-близо до идеята на старите касетни мултитракери, но не си спомням да има ефекти. Иначе в момента разчитам на BOSS Micro BR-а и честно казано е едно от най-удобните хардуерни решения за нахвърляне на идеи по всяко време и на всяко място а и не може да се каже, че е скъп. Поздрави Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 14, 2008 Автор Отговорено Декември 14, 2008 ^ Благодаря. Ще ги тествам тези нещица. Guitar Tracks Pro го знам, но не ми е хрумвало да го пробвам с тази цел. И аз се замислям за хардуерна бъзикня. Цитирай
Recommended Posts