Jump to content
Българският форум за музиканти

Помогнете! Vestax Vci-100


Nikolov

Recommended Posts

Здравейте.Реших да си закупя Vestax VCI-100 които ще работи към лап топ MSI vr610x (AMD ATHLON X2 K-55 1.8GHZ RAM 2 GB Windows Vista).Програмата през която ще пускам е Traktor LE ili Traktor PRO.Проблемат е че не знам каква Audio exsternal card трябва да закупя,кабели и как трябва да я свържа.Ако може и някакво упатване как се настройва Traktor след като инсталирам драиверите за аудио картата и евентуално какво да закупя,пропуснал ли съм нещо???

 

 

 

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :girl_witch::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новият VCI100 е първият USB MIDI Controller от висок клас от Vestax. С всички възможни бутони, които може да поискате, високо качество и страхотни размери. VCI 100 има 90 бутона, които лесно могат да бъдат конфигурирани според диджейския софтуер, с който разполагате. Джоговете са направени от високочувствителен импулсен сензор, тач сензор и акрилен механизъм. С тази комбинация, операции като питчване, сканиране и скречиране могат да бъдат изпълнени със скорост и акуратност. VC-100 има бутони за изкривяване на сигнала, които могат да бъдат ползвани със софтуер за изкривяване на звука. Диодите осигуряват визуална помощ за постигане на реално времево диджействане. Ако нямате диджейски софтуер не се притеснявайте-VCI100 идва в комплект с Traktor LE, който може да бъде ъпгрейднат до пълна версия. Не са нужни драйвери за този продукт, само включвате и започвате.

Изисквания:

- Windows

Windows XP Service Pack 2, не поддържа Windows 2000/98/Me.

CPU - Pentium III 500 MHz

256MB RAM

USB 2.0 Interface

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.