salt Публикувано Декември 12, 2008 Публикувано Декември 12, 2008 (Редактирано) Мога ли да ползвам USB mic като този на беринджър (C-1U) и адуио интерфейс като m-audio transit и да нямам латенция при изпозлването на микрофона ,като сигнала му ще си минава през USB кабела.Искам да ги изплозвам с лаптоп и мисля че това ще е най - евтиният начин да и имам аудио интефейс с кондензаторен микрофон , но дали ще стане работата да нямам латенция от микрофона, тъй като сигнала от микфрофона ще се конвертира от неговия си конветор.Иначе какви са ви мненията за м-аудио транзит.Бива ли го?Има ли толкова евтини варианти които да имат фантомно захрванване и да се захранват през USB така че да мога да си работя on the road Thanks Редактирано Декември 12, 2008 от salt Цитирай
salt Отговорено Декември 12, 2008 Автор Отговорено Декември 12, 2008 Забравих да питам също ...мога ли в m-audio transit да плъгна директно микрофон(динамичен) в стерео входа с преход от XLR към 3,5 mm stereo jack и да имам адекватен качествен сигнал без бръмове,шумове и т.н. или трябва да имам предусилвател.Защото ми се струва че директно плъгване в такъв вид интерфейс с такъв вход нещо не е съвместимо ей така без предусилвател.Идеята ми е всичко да е маскимално компактно и да не да давам много пари,тъй като имам динамичен микрофон вече. Цитирай
Recommended Posts