vsavakov Публикувано Септември 6, 2005 Публикувано Септември 6, 2005 http://free.datacom.bg/browse/image/New%20Image/ Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Здрасти , аз не си падам кой знае колко по пдобен стил , но ми харесват песните и звука е доста добър , особенно ми хареса песента "Балада" , като че ли има нещо скандинавско в тази песен много приятна мелодия , ..... стила ви е интересен и различен пожелавам ви успех!!!!! Цитирай
vsavakov Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 (Редактирано) Здрасти , аз не си падам кой знае колко по пдобен стил , но ми харесват песните и звука е доста добър , особенно ми хареса песента "Балада" , като че ли има нещо скандинавско в тази песен много приятна мелодия , ..... стила ви е интересен и различен пожелавам ви успех!!!!! 10x на мене също най-много ми харесва Балада,а за стила имам странични парчета които са леко прогресив но няма кои да ми спретне барабаните а и продуцента е от Шотладия Редактирано Септември 6, 2005 от vsavakov Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Айде ако не ти е проблем ги качи на Gmail-а или нещо такова, че там дето си ги качил има даги дърпам един месец Цитирай
kik Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 Очарован сам много готини парчета! Цитирай
jFog Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 като че ли има нещо скандинавско в тази песен много приятна мелодия а качи го на Джи Мейла че да облажим всички дя... Цитирай
Recommended Posts