VaCkOoO Публикувано Декември 8, 2008 Публикувано Декември 8, 2008 колеги..може ли да ми кажете защо като си заредя банките..и някои инструменти не ги възпроизвежда мерси предваарително Цитирай
Re-Ra Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 чесно ли не знеш ве???????????? Цитирай
VaCkOoO Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 ем какво да ти кажа поне успявам да ги заредя пак ти сигурно още дрънкаш със фабричните :greenangel: :greenangel: Цитирай
mitkosan Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 (Редактирано) Васко, хората са казали, че глупав въпрос непременно води до глупав отговор. Когато задаваш въпрос е редно да снабдиш хората, от които искаш отговор с максимално количество информация. Бихме искали да ти помогнем, но уви не сме баба Ванга... Опиши с какъв инструмент си (може да е този от подписа ти, но 50 процента от хората използват поне по 2 клавира), какви бленди зареждаш, от къде си ги взел, по кой начин ги зареждаш в клавира, какво точно не ти се въпроизвежда коректно, пък тогава чакай и смислен отговор... Аз имам теория каква би могла да е причината, но нямам намерение да си чупя пръстите и да ти описвам поне 20 сценария, възможни или вероятни. Поздрави, Митко Редактирано Декември 11, 2008 от mitkosan Цитирай
VaCkOoO Отговорено Декември 13, 2008 Автор Отговорено Декември 13, 2008 Васко, хората са казали, че глупав въпрос непременно води до глупав отговор. Когато задаваш въпрос е редно да снабдиш хората, от които искаш отговор с максимално количество информация. Бихме искали да ти помогнем, но уви не сме баба Ванга... Опиши с какъв инструмент си (може да е този от подписа ти, но 50 процента от хората използват поне по 2 клавира), какви бленди зареждаш, от къде си ги взел, по кой начин ги зареждаш в клавира, какво точно не ти се въпроизвежда коректно, пък тогава чакай и смислен отговор... Аз имам теория каква би могла да е причината, но нямам намерение да си чупя пръстите и да ти описвам поне 20 сценария, възможни или вероятни. Поздрави, Митко няма проблем вече аз се оправих..преинсталнах си ОС-то още като сам я взел и съм направил някакъв гаф...защото не го чатках толова инструмента и сам направил нещо , но след преинсталацията всичко си дойде както трябва мерси се пак Цитирай
Recommended Posts