WaNTeDd Публикувано Декември 4, 2008 Публикувано Декември 4, 2008 Сега по празниците ще навалят повече пари..таа се чудя ,за да изкарвам по-готин звук дали първо да си зема китара -Jackson DK2M или процесор-VOX Tonelab LE.Сегашната ми китара не е лоша мн готин адаптер има но все пак Jackson-а е по-добре ест... Но нещо настоящият ми ефект не ме кефи вече.Ина4е усилвателя ми е Fender frontman 15g.. казвам го защото и той играе не малка роля в звука.Благодаря. Цитирай
sevenstring Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Мисля, че сам си отговаряш на въпроса - доволен си от настоящата си китара, не си доволен от апаратурата си, явно процесорът ще има повече добавена стойност. Две забележки: - Vox Tonelab LE (много добър, но по-умерен рокаджийски звук) и Джаксън (китари предимно за метъл) нещо не ми се връзват като стилова ориентация - имай предвид, че, ако си ориентиран po-skoro към метъл, има по-добри варианти за процесор - Line 6, Boss, Digitech ...; - Fender Frontman 15G вероятно играе немалка роля за звука, но едва ли е особено положителна; иначе няма голямо значение от гледна точка на съвместимост с процесора. Цитирай
Gibson Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Според мен си земи яко кубе, защото колкото и да е добър ефекта като кубето ти има мижаво говорителче и е нисък клас няма да ти се подобри особено звученето... Ако целта обаче ти е да свириш по репетиции в разни репетиционни и по концерти е доста удобно да имаш добър процесор.Дай малко по-подробна информация какво и как свириш Цитирай
X-sert Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 (Редактирано) Зимай процесора и не му мисли. А иначе каква е СЕГАШНАТА ти китара? Редактирано Декември 4, 2008 от X-sert Цитирай
WaNTeDd Отговорено Декември 6, 2008 Автор Отговорено Декември 6, 2008 Еми свиря рок.Знам че Jackson е метъл , но специално тази китара съм свирил на нея и мн ми допадна.Освен това аз искам звука ми да е малко по-мощен незнам дали тфа е точната дума...За солови песни,защото това уча и на уроците.А за сегашната китара някфа First Act e , обаче адаптера е сменян... и Светлин Стайков ..той ми е учителя ,каза че свири мн яко адаптера и наистина мн яко обажда.Обаче трябва и нова китара , но наистина може би първо ще зема процесора.Мерси Цитирай
Recommended Posts