Falstat Публикувано Декември 3, 2008 Публикувано Декември 3, 2008 Изкам да попитам за уроци по китара с цел подготовка за следване в университет в чужбина Имам малко повече от година и половина на разположение за подготовка и основите в музикалния бранш. Задачата е малко трудна и почти непосилна но очаквам да се намерят хора с амбиций които изкат да се захванат със задачата . Ако може да ми казвате цена на урок и времетраене. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Здравей! Погледни най-горната обява в този форум. Ако става дума за модерна музика мога да ти помогна. В момента уча в Бруклин консерватория, която се намира в Ню Йорк. Имам преки наблюдения какви са изискванията за прием и т.н. Успех, Петър Цитирай
Falstat Отговорено Декември 5, 2008 Автор Отговорено Декември 5, 2008 Ами да става въпрос за модерна музика ще съм ти много благодарен ако дадеш малко повече информация :) За да не се флууди форума предлагам да прехвърлим разговора на ЛС или скайп както предпочиташ , но лично на мен не ми е проблем да следя и темата (само дано не е проблем за администраторите) Цитирай
Recommended Posts