Tim1 Публикувано Декември 3, 2008 Публикувано Декември 3, 2008 Здавейте, змачи -имам един по нов клавир,работи с миди които зарежда от флашка-работи се лесно.Но бих искал да го свържа да тегли саунд от един по-старичък синтезатор-Roland JV 30-дали е възможно да го напражя.Да използвам оп-новия като преър ,а да тегли звуците от другия. Благодаря Ви за мненията Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Възможно е,но ще ти отнеме сума време за настройки,защото доколкото си спомням JV-то не e General Midi. Цитирай
Tim1 Отговорено Декември 3, 2008 Автор Отговорено Декември 3, 2008 Възможно е,но ще ти отнеме сума време за настройки,защото доколкото си спомням JV-то не e General Midi. Какъв кабел трябва да имам и бихте ли ми казали нещо по въпроса.Иначе JV-то си е дженерал-миди,няма проблем.Малък е,но с истински бленди,много близки до оригиналите,симпатични. Може би трябва двоен кабел-миди-букси 5-ца ? Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Какъв кабел трябва да имам и бихте ли ми казали нещо по въпроса.Иначе JV-то си е дженерал-миди,няма проблем.Малък е,но с истински бленди,много близки до оригиналите,симпатични.Може би трябва двоен кабел-миди-букси 5-ца ? Точно такъв,купуваш си обикновен за стерео,но му препояваш кабелите както следва-маса на средно краче,двата активни-от двете страни на масата и гледаш да съответстват и на другата букса. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Дори не виждам смисъл от втори МИДИ кабел. Доколкото разбрах обратна връзка няма да трябва, така че един МИДИ кабел стига. Разбира се че ще има малко проблеми в началото, но по принцип от мастъркиборда има функция МИДИ аут филтър и оттам отсяваш кои контроли, ПЦ и други неща ти трябват/не трябват. Цитирай
Recommended Posts